Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 37

Volgende
Vandersmissen nv

Onderhoudstechnicus

Vandersmissen nv | Herk-de-Stad | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Bouwbedrijf Vandersmissen is een gezond, stabiel groeiend en innovatief familiebedrijf met een open, vlakke cultuur en een aangename, stimulerende werksfeer.
Vanuit ons hoofdkantoor in Herk-de-Stad én van op de bouwwerven streven wij sinds 1945 naar kwaliteit en duurzaamheid in nieuwbouw en verbouwingen van bestaande gebouwen. Door onze jarenlange ervaring en contacten met onderaannemers, architecten, ingenieursbureaus en overheidsinstanties zijn wij optimaal uitgerust om een zo vlot mogelijk verloop van de werken te verzorgen.
Doorheen onze actieve jaren hebben wij een ruime waaier aan kennis vergaard die wij vandaag nog altijd actief aanvullen en dagelijks aanwenden in onze projecten. Onze activiteiten verspreiden zich over verschillende velden waaronder het bouwen en verbouwen in de zorgsector, appartementsbouw, sociale huisvesting en kantoorgebouwen.

Onderhoudstechnicus

Functieomschrijving

 • Als onderhoudstechnicus bij Vandersmissen sta je in voor het onderhoud van ons rollend materieel, containers, klein materiaal en elektrische installaties. Hiernaast behoren ook kleine laswerken en het beheer van onze interne stock tot je dagtaak.
 • Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de kwalitatieve en correcte werking van de te beheren materialen en volledigheid van onze interne stock.
 • Je verzorgt ook ons wagenpark (bussen, auto's, vrachtwagen en opleggers) en gaat met deze naar de keuring.

Profiel

 • Je hebt een technische opleiding gevolgd of je beschikt door je ervaring over gelijkwaardige kennis.
 • Je hebt ervaring met onderhoud van wagens, kleinmaterialen en elektrische installaties en je werkt op ordelijke en zelfstandige wijze.
 • Rijbewijs CE is een pluspunt.

Aanbod

 • Werken bij Bouwbedrijf Vandersmissen betekent werken bij een gezond, stabiel groeiend en innovatief familiebedrijf met een open, vlakke cultuur. Je komt terecht in een aangename, stimulerende werksfeer in een sociale werkomgeving.
 • Wij bieden een aantrekkelijk loon en afhankelijk van je functie en indien gewenst een gedegen interne opleiding en de kans om te groeien in een sterk bedrijf.
 • Daarnaast mag je rekenen op een fijne teamspirit op de werven als resultaat van onze actieve manier van samenwerken met gemotiveerde, betrouwbare en sociale collega's.
Gezond en groeiend
Gesticht in 1945 is Bouwbedrijf Vandersmissen vandaag al meer dan 70 jaar een gezonde en nog steeds groeiende KMO met meer dan xx medewerkers.
Innovatief
Wij spelen actief in op hedendaagse technologische ontwikkelingen en streven continu naar kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie.
Familiebedrijf en Werksfeer
Bouwbedrijf Vandersmissen staat voor een aangename familiale werkomgeving met een pragmatische hands-on-mentaliteit en korte communicatielijnen.
Stimulerend
Ambitie om te groeien op professioneel niveau? Dan krijg je bij ons daarvoor alle kansen. Denk aan ondersteuning, (om)scholing en leerrijke projecten.
Trots
Je mag rekenen op uitdagende innovatieve bouwprojecten om met z'n allen tot een goed einde te brengen. En daar mag je best trots op zijn.
Competitief loon
Wij bieden op een uitstekend loon in functie van je kennis, ervaring, eventueel aangevuld met extralegale voordelen afhankelijk van je functie.

Interesse?

Heb je nog vragen?
Contacteer dan gerust Marnix Vandersmissen op 0474 94 04 13 - mvds@bouwbedrijf-vandersmissen.be
Solliciteren via http://werkenbijvandersmissen.be
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.