Terug naar zoekresultaten

Onderhoudsmecanicien - flexibele uren - regio Deinze

381665157

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudsmecanicien - flexibele uren - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor onze klant, een toonaangevend familiaal voedingsbedrijf, in de regio van Deinze, is AGO Technics op zoek naar een mecanicien met ervaring, ter versterking van het team. Als mecanicien zal je divers worden ingezet op het preventieve onderhoud van de verschillende projecten. Onder meer over volgende taken heb jij de verantwoordelijkheid: - preventief herstellen en onderzoeken van de walsen, pompen, motoren, lagers, etc. - onderhoudsinterventies uitvoeren op bovengenoemde - het afregelen en testen van nieuwe, oude en vernieuwde onderdelen - controles uitvoeren over het materiaal om een efficiente en optimale werking te garanderen - samenstellen van de mechanische onderdelen waar nodig (hier kan laswerk aan te pas komen) - etc.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2-diploma in een technische richting, bij voorkeur mechanische vormgevingstechnieken, elektromechanica,? aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring (als mecanicien).

Je hebt sterke interesse, affiniteit en kennis van verschillende zware mechaniek.

Je kan zelfstandig werken. Je hebt noties van het lassen en bent bereid dit bij te leren.

Je wenst in dag te werken (de ene week werk je bijvoorbeeld van 6u-14u en de andere week werk je bijvoorbeeld van 11u-19u). Je bent bereid te werken in een permanentiesysteem, waarbij je ongeveer 1 zaterdag / maand gaat werken.

Aanbod

De firma biedt een onmiddellijk vast contract aan met diverse extra-legale voordelen, zoals een hospitalisatieverzekering. Je salaris wordt verrekend naar ervaring (richtlijn: ?17/18 bruto / uur voor mecanicien met 5 jaar ervaring).

Sollicitatieprocedure: Na een positieve evaluatie door AGO Technics, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek op de firma. Hierna volgt een tweede gesprek (met aanvullend een kleine lastest) en rondleiding doorheen de firma. Heb je interesse? Mail je cv en motivatiebrief naar gent.technics@ago.jobs.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Technicus methode, proces en planning

Populaire jobs in Technicus methode, proces en planning:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.