Terug naar zoekresultaten

Onderhoudselektricien - dag - regio Deinze

462359692

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 42 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudselektricien - dag - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor onze klant in regio Deinze dat voedingssupplementen produceert is AGO Technics op zoek naar een onderhoudselektricien (dagwerk) Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor allerlei onderhouds- en herstellingswerken. Taken; - Je doet zowel elektrische als mechanische onderhoudswerken. - Je zorgt voor een goede werking van de machines. - Indien er zich storingen voordoen, sta je in voor het oplossen ervan. - Je bereid bepaalde stilstanden voor en vervangt hier in mechanische zaken zoals dichtingen, kleppen, kogellagers,... - Heb je ambitie en hou je van variatie, dan kan je takenpakket uitbreiden. Je kan voorstellen lanceren voor nieuwe projecten en deze dan ook zelf mee verder uitwerken in de praktijk. Na verloop van tijd kan je ook zeker mee werken aan technische documentatie of het beheer van het technische magazijn. Hier wil men op termijn, alles meer digitaliseren, door gebruik te maken van het Ultimo pakket. Ben je een echte administratieve krak, dan kan je ook zorgen voor enkele administratieve afhandelingen rond materiaal, bestellingen.... Opties genoeg/ in overvloed. - Je rapporteert aan de technisch verantwoordelijke.

Profiel

Je beschikt over een technisch middelbaar diploma bij voorkeur in de elektriciteit, elektromechanica of elektrotechnieken. Je beschikt over een goede elektrische kennis, maar je kan en wil ook op mechanisch vlak zaken bijleren. Indien je al een eerste positieve industriële werkervaring hebt, dan is dit zeker een pluspunt. In welke sector je deze ervaring hebt opgedaan, is minder van belang. Indien je al een basis kennis zou hebben van PLC of automatisatie, dan is dit ook een troef, maar dit is zeker geen vereiste. Je bent een gemotiveerde, leergierige technieker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en denkt ook creatief mee. Je hecht veel belang aan de heersende veiligheidsnormen. Je draagt de voorgeschreven PBM, je neemt deel aan veiligheidsopleidingen, je respecteert het uitvoeren van bepaalde werken na het kunnen voorleggen van een werkvergunning? In het verleden waren er al vaker meer dan 500 dagen gepasseerd zonder arbeidsongeval. Voor dit mooi resultaat, heeft de firma eens al zijn werknemers en partners getrakteerd op een weekendje in een hotel, dit op een mooie locatie. Aangezien de firma actief is in de veevoeding, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de voedselveiligheid. Je wenst te werken in dag. Van maandag tem donderdag werk je van 8u tem 16u30 (4 x 8u) en op vrijdag werk je van 8u tem 14u30 (1 x 6u). Op weekbasis werk je dus 38u. Binnen de firma is er geen collectief verlof, dus alle verlof dagen zijn vrij in te plannen. Uitzonderlijk worden er, in overleg, overuren gepresteerd. Ook deze kunnen vrij opgenomen worden. De opname van overuren kan bijvoorbeeld aangevraagd worden om de dag nadien op te nemen. De firma stelt zich hier graag heel flexibel in op. Ongeveer 2 x per jaar, wordt er gewerkt op zaterdag, ook dit vindt plaats na overleg met het team. Op een zaterdag wordt er dan een halve dag gewerkt.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een familiale sfeer. Er wordt goed gezorgd voor de werknemers, er wordt op een respectvolle manier gecommuniceerd, er is weinig hiërarchie wanneer er een aanvraag gebeurt voor een investering/ verbetering? Het team van de technische dienst, vormt ook een goede band met het team van de productie. De collega's zijn er steeds om elkaar te helpen. Verder werk je samen met een heel ervaren onderhoudsteam waardoor je heel veel kan leren. Het team van techniekers bestaat uit 1 maintenance supervisor en 3 techniekers. Die bereid zijn om je met veel plezier alle kneepjes van het vak aan te leren. Wat deze technische dienst zo typeert, is de aangename werksfeer. Dankzij de hoge anciënniteit van sommige collega's, wordt er veel kennis en ervaring geleerd, zodat je constant kan bijleren. Je krijgt een vast contract na een interimperiode. Indien je een vaste job zou opzeggen, voor deze nieuwe uitdaging, dan is een direct vast contract, ook zeker een optie. Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques ( ?7.5), een hospitalisatieverzekering en premies. Hiernaast krijg je ook een jaarlijkse loonbonus cao 90 in januari, hetgeen netto ongeveer 1000? bedraagt. Deze bonus is er voor alle werknemers. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.