Terug naar zoekresultaten

Onderhoudselektricien (2-ploegen) - Regio Buggenhout

440179815

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudselektricien (2-ploegen) - Regio Buggenhout

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een elektricien in de regio van Buggenhout. Doel van de functie is om te garanderen dat de elektrisch installaties vlot draaien. Een koud kunstje voor een gedreven elektricien als jij. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud - zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen - wanneer er een nieuwe machine in de productie omgeving wordt geleverd, dan ben jij verantwoordelijk voor het bekabelen en het installeren van deze nieuwe machines, zodat ze snel operationeel is - het betreft een grote en moderne infrastructuur, de machines en de gebouwen leren kennis is een uitdaging waar je als elektricien voor staat te springen - dankzij je inzicht en kennis, doe je voorstellen met betrekking tot welke laagspanning en sturingsprogramma's het meest ideale productie rendement genereren - je werk uitvoeren doe je ook in overleg met de collega's van de mechanische onderhoudsdiensten - tot slot, rapporteer je aan de coordinator van de afdeling Elektriciteit & Automatisatie

Profiel

Je behaalde een technisch diploma, met afstudeerrichting elektriciteit, meet- en regeltechnieken, sturings- en beveiligingstechnieken, energietechnologie, energietechnieken, elektrotechnieken? Je zou je graag meer gaan toeleggen op plc - sturingen en frequentiesturingen. Je bent gepassioneerd door de wereld van de techniek. Dit door met je neus in de boeken te zitten en door een goede technische kennis voor te leggen, dit in combinatie met een hands-on ingesteldheid, je vindt het immers belangrijk om die theoretische kennis in de praktijk om te zetten. Hiernaast beschik je over een gezonde dosis logica en gezond verstand. Je komt al fluitend naar het werk, dankzij je optimisme en je zin voor verantwoordelijkheid, zien je collega's je graag komen. Je kan jezelf ook vinden in de omschrijving van de woorden stipt en ordelijk, terwijl veilig werken, voor jou de gewoonste zaak van de wereld is. Je wenst te werken in een 2-ploegensysteem (6u-14u en 14u-22u). Tot slot, is er altijd werk, dus sta je open om extra overuren te doen, dan kan dat zeker.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf, toonaangevend over de hele wereld, zowel nationaal als internationaal. Een grote firma, maar met een warme sfeer en een persoonlijke aanpak. Hiernaast wordt er binnen de firma veel belang gehecht aan verbetering. Vandaar wordt er voortdurend geinvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Heb je zelf een idee? Deel ze dan met je collega's en verantwoordelijken. De overige collega's van het technisch team staan met open armen klaar om je te ontvangen. Ze delen graag hun ervaring en expertise met jou, zo zit ook jij binnen de kortste keren op de juiste koers mee te varen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.