Terug naar zoekresultaten

Onderhoudselektricien (2-ploegen) - Regio Aalst

460381828

AGO Jobs & HR | Aalst | Interim, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudselektricien (2-ploegen) - Regio Aalst

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten regio Aalst, is AGO technics op zoek naar een onderhoudselectricien die in 2-ploegen wenst te werken. Jouw taken bestaan uit de volgende zaken: - Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. - Je neemt actief deel aan verbeteringsacties die ervoor zorgen dat onze machines nog beter functioneren. - Je spoort op een snelle en efficiënte manier fouten op in elektrische/elektronische-, hydraulische- en mechanische systemen op en lost deze effectief op. - Je bekommert zich om de efficiëntie van EOL-Tester/montage- en spuitgietmachines. - Je besteedt grote aandacht aan veiligheid en heeft oog voor milieuzorg bij de uitoefening van uw taak. - Je werkt actief aan orde en netheid in de eigen werkzone, maar ook in de rest van de bedrijfshal.

Profiel

Je beschikt over een technische opleiding met als afstudeerrichting elektromechanica, industriële elektriciteit of bent gelijkwaardig door ervaring.
Indien je over kennis PLC, Siemens S7 beschikt is dit zeker een pluspunt.
Je kan elektrische/hydraulische schema's begrijpen en lezen.
Je bent een echte teamplayer en staat steeds open voor feedback van collega's.

Aanbod

De firma biedt jou een aantrekkelijk job in een stabiele en moderne werkomgeving aan. Je kan naast een opleiding on the job ook genieten van externe opleiding en begeleiding. Tenslotte bieden ze jou een aangepast verloningspakket aan, waarbij een schoolverlater mag rekenen op een verloning van ?15/u (inclusief ploegenpremie) en andere extra legale voordelen. Indien je meer ervaring hebt zal deze in de lijn van jouw anciënniteit liggen. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.