Terug naar zoekresultaten

ONDERHOUDSELEKTRICIEN 2 / 3-PLOEGEN

370074426

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ONDERHOUDSELEKTRICIEN 2 / 3-PLOEGEN

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een extra onderhoudselektricien, ter uitbreiding van het team. Als onderhoudselektricien sta je in voor het preventieve en curatieve onderhoud van alle installaties. Volgende taken vallen onder je verantwoordelijkheid: - Oplossen van technische storingen van de installaties; - Preventief onderhoud verrichten om het machinepark optimaal te laten draaien; - Indien nodig doe je ook herstellingen aan de machines; - Hiernaast zal je ook actief meewerken aan verbeteringsprojecten m.b.t. de werkinstructies en werkprocedures; - Administratief hou je je werken goed bij en zorg je voor een goede opvolging van de uitgevoerde taken; - Hiernaast hou je het onderhoudsbeheersysteem up-to-date en vul je stelselmatig je gebruikte materiaal bij; - Overkoepelend focus je steeds op de veiligheid en continuïteit van het productieproces/machinepark.

Profiel

Je beschikt over een A2 diploma in een elektrische richting, of bent geschoold binnen de elektromechanica, elektriciteit, automatisatie, energietechnologie,... met een grote interesse voor elektriciteit. Je hebt ervaring met het opstellen van een onderhoudsplanning of weet hoe hier aan te beginnen. Je bent een communicatieve teamspeler. Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je hebt geen hoogtevrees.

Aanbod


Je werkt in een 2-ploegenstelsel maar na verloop van tijd zal je in een 3-ploegenstelsel werken. Je komt terecht in een stabiele werkomgeving, waar je in een warm team zal worden verwelkomd. De organisatie streeft steeds het beste voor zijn werknemers na en biedt allerlei opleidingen en ontplooiingskansen intern. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs .
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Elektricien

Populaire jobs in Elektricien:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.