Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 21

Volgende

Onderhoudscoördinator

462590038

AGO Jobs & HR | Leuven | Interim, Voltijds

Staat 46 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Onderhoudscoördinator

Functieomschrijving

Voor onze klant te Herent zijn we op zoek naar een maintenance coördinator. In deze job ben je verantwoordelijk voor de planning alsook de coördinatie van het storings- en preventief onderhoud van onze machines en installaties. Daarbij heb je als doel om een maximale beschikbaarheid van de productie-installaties te garanderen, zowel op mechanisch als elektronisch gebied. Je taken zullen bestaan uit: - Je bent een belangrijke schakel in het verbeteren van de installaties en het algemene onderhoudssysteem; - Je stuurt een team van techniekers aan en steekt indien nodig ook zelf eens de handen uit de mouwen. - Concreet volg je de nutsvoorzieningen van dichtbij op en coördineer je alle onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen; - Je analyseert de dagelijkse storingen van onze installaties en vertaalt dit in een actieplan. - Je zet preventieve onderhoudsplannen op en past ze aan in samenspraak met de Manager Technische Dienst. - Je beheert en actualiseert ook het onderhoudssysteem. - Je coördineert zowel het preventief als het storingsonderhoud aan de productiemachines en assisteert de techniekers indien nodig. - Je coördineert ook de shutdowns van de installaties (samenwerking van interne & externe partijen). - Je houdt toezicht op het beheer van het wisselstukkenmagazijn en rapporteert de uitgevoerde werkzaamheden. - Je rapporteert aan de Manager Technische Dienst en stuurt functioneel een team van techniekers aan.

Profiel

Je hebt genoten van een technische opleiding (bachelor niveau) en dit vul je aan met verschillende jaren in een gelijkaardige functie. Ook heb je een goede mechanische kennis en kennis van elektriciteit, automatisatie en PLC. Kennis van het Rimses onderhoudsprogramma is een pluspunt. Relevantie ervaring in een productiecontext is belangrijk. Tenslotte ben je flexibel, loyaal en een echte teamplayer!

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende en stabiele onderneming waarin continu geïnvesteerd wordt. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast bieden wij je een toffe, afwisselende job met ruimte voor initiatief in een uitdagende en dynamische werkomgeving Uit recent medewerkersonderzoek is gebleken dat de medewerkers bij onze klant zeer geëngageerd en tevreden zijn. De aangename werksfeer krijg je er dus gratis bij!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Leuven
Diestsestraat 218/1
3000 Leuven
Tel.: 016 24 15 00
Email: leuven@ago.jobs
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.