Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 38

Volgende
ASAP Genk

Onderhouds -en storingstechieker

Onderhouds -en storingstechieker

ASAP Genk | Genk | Interim optie vast, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België.
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Onderhouds -en storingstechieker

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van herstellingen aan ons machinepark én je hebt de natuurlijke reflex om preventieve onderhoudstaken in te plannen.  Je voert reparatiewerkzaamheden uit aan machines en vormen,  staat in voor de ombouw en mallenwissels aan de machines en lost zowel elektrische als mechanische storingen op aan machines. Kortom, je draagt zorg voor de uitvoering van preventieve en curatieve onderhoudswerkzaamheden zodat ons machinepark en randapparatuur optimaal kan functioneren.  Verder voer je indien nodig reparaties uit aan de productiehallen en/of kantoorgebouwen.
Naast deze onderhoudstaken ben je tevens verantwoordelijk voor het detecteren, analyseren en corrigeren van elektrische storingen aan sterk geautomatiseerde productiemachines en/of onze plc programmatie. Verder breng je verbeteringen aan om repetitieve storingen te vermijden of het proces te optimaliseren. Naast de afhandeling van de storing sta je in om deze te melden voor registratie.

Profiel

Gezien je veelvuldig in contact komt met machines en installaties is veiligheid voor jou ten allen tijde een prioriteit. Je respecteert de instructies op vlak van veiligheid dan ook nauwgezet. Orde en netheid zijn een onderdeel van je professioneel functioneren.

Aanbod

Een boeiende functie waarbij afwisseling en uitdagingen een vaste waarde zijn. Gezien onze veelvuldigheid aan projecten is ook doorgroei op termijn mogelijk. Daarnaast zorgen wij ook voor een interne training op gebied van PLC programmatie (Siemens S7 en S5) en zorgen wij ook voor de functiegerelateerde veiligheidsopleidingen.
Verder biedt onze klant een interessant verloningspakket waarbij we naast een brutosalaris , GSM, ook een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering aanbieden.
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.