Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 13

Volgende

ON-SITE SERVICE OFFICER

Technisch, oplossingsgericht en commercieel ingesteld? Lees dan zeker verder!

* Master elektromechanica
* Interne trainingsmogelijkheden
* Afwisselende job

Via Hays Kortrijk

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant, een leverancier van mechanische artikelen aan de industrie, staat doorheen Europa bekend om zijn drive en klantgerichtheid. Voor dit bedrijf is Hays Engineering op zoek naar een on-site service officer om één van zijn grootste klanten naar een hoger level te tillen.

ON-SITE SERVICE OFFICER

Functieomschrijving

Als on-site service officer sta je in voor de leiding van een service center op de klantlocatie. Hierbij vorm je de brug tussen klant, leveranciers en het bedrijf. Je houdt er een uitgebreid en gevarieerd takenpakket op na. Een eerste taak hierin is om zaken die via het onderhoudsteam aan het licht komen aan te pakken en op te lossen. Verder sta je in voor de verdere stockstabilisatie en standaardisatie van artikelen. Een derde taak houdt de optimalisering van de productie in: je zorgt ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk draait. De insteek is steeds om zo kostenbesparend mogelijk te werk te gaan. Kortom, je bent de lijm tussen de klant en de technische specialisten: bij eenvoudige zaken kom je zelf met een oplossing, bij complexe problemen organiseer je het overleg. Je wordt steeds bijgestaan door een sterk team.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma elektromechanica of kan een vergelijkbare ervaring voorleggen. Naast zelfstandigheid en commercieel inzicht typeert flexibiliteit jou. Je zal immers wekelijks 4 dagen te vinden zijn in 2 vestigingen van de klant en 1 dag op het hoofdkantoor van het bedrijf. Je bent een gemotiveerde kracht met een grote verantwoordelijkheidszin en bent klantgericht. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels. Kennis Frans is een pluspunt.

Aanbod

Dit gedreven, dynamisch bedrijf belooft jou een veelzijdige, uitdagende job met doorgroeimogelijkheden richting techniek of sales. Er zijn veel interne trainingsmogelijkheden en je kan rekenen op een erg mooi salaris, rijkelijk aangevuld met extralegale voordelen.

Geprikkeld door deze uitdagende vacature als On-Site Service Officer? Reageer vandaag nog online of contacteer Chloë Craeye van Hays Engineering Kortrijk op het nummer 056 25 80 50.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch consultancy
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Brugge - Oostende
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch consultancy' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.