Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 19

Volgende

ON-SITE PROJECTMANAGER

* Technische bachelor / ingenieur met ervaring
* Projectopvolging on-site (buitenland)
* Ondernemend, coördinerend, klant- en oplossingsgericht

Via Hays Kortrijk

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor onze klant die toonaangevend is in internationale sleutel-op-de-deur installaties, handling- en opslagsystemen zoeken wij vanuit Hays Engineering Kortrijk wegens de groeiende activiteit een Projectmanager on-site.

ON-SITE PROJECTMANAGER

Functieomschrijving

Als on-site projectmanager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de verschillende betrokken diensten en onderaannemers op de werf, wat tot een 100-tal personen kan oplopen. Je zorgt voor de tijdige oplevering van de projecten in overeenstemming met de contractuele verplichting en conform de wettelijk voorschriften in zake veiligheid, kwaliteit en milieu. Vanuit je ervaring en kennis los je de technische problemen op en stuur je bij waar nodig. In deze job met ruime verantwoordelijkheden rapporteer je aan de Chief Project Manager.

Profiel

Voor deze vacature zoeken we technische bachelors / ingenieurs met relevante ervaring. Ervaring met het aansturen van een grote equipe is een must. Verder ben je open en communicatief, heb je een vlotte kennis Nederlands en ben je daarnaast ook in staat om een basisgesprek te voeren in het Frans en Engels. Wekelijkse verplaatsingen binnen de Benelux zijn voor jou een uitdagende meerwaarde binnen een job!

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel groeiend bedrijf met een duidelijke visie en strategie. Men biedt je een job met ruime verantwoordelijkheid en diverse ontplooiingsmogelijkheden. Het competitief loonpakket biedt een mooie compensatie voor de frequente buitenlandse verplaatsingen.

Interesse of vragen omtrent deze vacature? Reageer vandaag nog online of contacteer Sofie Van Heucke van HAYS Engineering Kortrijk op het nummer 056/258050.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus (elektro)mechanica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Kortrijk
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.