Terug naar zoekresultaten

1 van 7

Volgende
Gemeentebestuur Rijkevorsel

omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) A1a-A3a

DERDE OPROEP in voltijds statutair dienstverband (38/38 uur)

Gemeentebestuur Rijkevorsel | Rijkevorsel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) A1a-A3a

Functieomschrijving

Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) verstrek je deskundig advies en ondersteun je de visievorming van de beleidsorganen inzake ruimtelijke planning en ruimtelijke ordening. Je bereidt de beslissingen van het bestuur over stedenbouwkundige aspecten bij omgevingsvergunningen voor en coördineert een aantal activiteiten van het besluitvormingsproces.
Je bent verantwoordelijk voor de volledige dienst omgeving (ruimtelijke ordening, milieu, mobiliteit en woonbeleid). Je leidt, coördineert en organiseert de werking van deze dienst met het oog op een kwalitatieve dienstverlening.

Profiel

Je beschikt over de essentiële vaktechnische vaardigheden voor deze functie en hebt een grondige kennis van de regelgeving inzake ruimtelijke ordening en ruimtelijke planning.
Je bent een integer en nauwkeurig persoon met een sterke verantwoordelijkheidszin. Verder toon je een grote betrokkenheid bij het werk en voldoende maturiteit in je contacten met burgers, mandatarissen en collega’s.

Verdere informatie
Je bent titularis van een masterdiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je moet slagen voor de voorziene selectieprocedure. Er wordt een wervingsreserve voor twee jaar aangelegd. Relevante beroepservaring kan worden gevaloriseerd. Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kan worden opgevraagd bij de personeelsdienst.

Aanbod

Om een geldige kandidatuur in te dienen en bijgevolg te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en CV, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 30 april 2019. Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, t.a.v. het lokaal bestuur, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen bij de personeelsdienst.
 

Interesse?

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.