Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende
Gemeentebestuur Rijkevorsel

omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) A1a-A3a

in voltijds statutair dienstverband (38/38 uur)

Bij Gemeentebestuur Rijkevorsel | Rijkevorsel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) A1a-A3a

Functieomschrijving

Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (stedenbouwkundige) verstrek je deskundig advies en ondersteun je de visievorming van de beleidsorganen inzake ruimtelijke planning en ruimtelijke ordening. Je bereidt de beslissingen van het bestuur over stedenbouwkundige aspecten bij omgevingsvergunningen voor en coördineert een aantal activiteiten van het besluitvormingsproces.
Je bent verantwoordelijk voor de volledige dienst omgeving (ruimtelijke ordening, milieu, mobiliteit en woonbeleid). Je leidt, coördineert en organiseert de werking van deze dienst met het oog op een kwalitatieve dienstverlening.
 

Profiel

Je beschikt over de essentiële vaktechnische vaardigheden voor deze functie en hebt een grondige kennis van de regelgeving inzake ruimtelijke ordening en ruimtelijke planning.
Je bent een integer en nauwkeurig persoon met een sterke verantwoordelijkheidszin. Verder toon je een grote betrokkenheid bij het werk en voldoende maturiteit in je contacten met burgers, mandatarissen en collega’s.

Verdere informatie
Je bent titularis van een masterdiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je moet slagen voor de voorziene selectieprocedure. Er wordt een wervingsreserve voor twee jaar aangelegd. Relevante beroepservaring kan worden gevaloriseerd. Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kan worden opgevraagd bij de personeelsdienst.
 

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende job?
Om een geldige kandidatuur in te dienen en bijgevolg te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en CV, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 24 september 2018. Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen bij de personeelsdienst.

Meer info
03 340 00 13 (14)
personeel@rijkevorsel.be
www.rijkevorsel.be/vacatures
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Overheid
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Rijkevorsel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.