Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Antwerpen

Offshore Project Engineer

Whoohoo® Antwerpen | Antwerpen | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Je komt terecht bij een marktleider in een niche van de Offshore industrie met een uitstekende reputatie als gespecialiseerde partner in ‘heavy lifting and transportation' ten behoeve van de realisatie van diverse offshore projecten.

Kenmerkend voor de cultuur van het bedrijf is de combinatie van vakmanschap, commercieel denken en resultaatgerichtheid.


Offshore Project Engineer

Functieomschrijving

Je wordt als Project Engineer verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle benodigde engineering en de bijbehorende procedures en de aansturing van onder andere externe engineering bureaus en de tekenaar. Dit doe je conform gemaakte afspraken en richtlijnen (Contract, QHSE en kwaliteitsnormen).

Eveneens kan je ook ingezet worden bij het tender departement voor het opmaken van prijscalculaties en het onderzoeken van technische oplossingen

Profiel

Onze ideale kandidaat voor deze vacature is een Project Engineer, die over tenminste 1-3 jaar relevante ervaring beschikt. Zo heb je kennis opgedaan in de ‘heavy lift industrie' of Offshore industrie, waarbij je aantoonbaar in staat bent om zelfstandig de werkzaamheden te begeleiden en succesvol uit te voeren. Je bent in het bezit van een technische Je beschikt over een praktische ingesteldheid en kennis van verschillende calculatie (rigging / motion analyses / mooring) en teken programma's.De standplaats in Antwerpen gelegen. Echter ben je wel bereid te reizen indien nodig.Tot slot kom je als professional het beste tot jouw recht in een kleine slagvaardige omgeving, waarin je met diverse personen multidisciplinair te werk kunt gaanopleiding (Bachelor niveau/HTS/), bij voorkeur met een specialisatie in werktuigbouw of maritiem.Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Sidney Apers van Antwerpen - Whoohoo.be op +32 (0) 484 179 107.

Vermeld de referentie: 9188274-JA-BE
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.