Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 24

Volgende

OFFSHORE MAINTENANCE ENGINEER

? Bachelor in een technische richting
? Analytisch en oplossingsgericht
? Interesse in windenergie

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Voor een innoverend en gepassioneerd bedrijf actief in windenergie regio Oostende is Hays Engineering op zoek naar een offshore maintenance and repair engineer.


OFFSHORE MAINTENANCE ENGINEER

Functieomschrijving

In deze job als offshore maintenance engineer maak je deel uit van het operations en maintenance team en ben je verantwoordelijk voor het behoud en onderhoud van windmolenparken die operationeel zijn. Je stelt het preventief en curatief onderhoudsplan op, houdt de planning bij en stelt de juiste prioriteiten. Je volgt de duurtijd en het budget nauwgezet op. Bij pannes of problemen maak je de nodige analyses en werk je oplossingen uit. De uit te voeren werken worden door jou gecontroleerd. Je houdt veiligheid steeds in het achterhoofd.

Profiel

Voor deze vacature van offshore maintenance engineer kijkt Hays Engineering uit naar een bachelor in een technische richting met minimum een eerste werkervaring binnen onderhoud van een windmolenpark. Je hebt een goede kennis van hoogspanning. Een passie voor techniek en groene energie is een must, net zoals jouw zin voor uitdaging. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel, bent matuur en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend en succesvol bedrijf met een open bedrijfscultuur en vlakke structuur. Door korte communicatielijnen kan je kort op de bal spelen. Je krijgt de kans een gevarieerde job uit te oefenen met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid. In ruil krijg je een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen!

Ben jij de kandidaat die Hays zoekt voor deze uitdagende job als offshore maintenance engineer? Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.