Terug naar zoekresultaten

OFFICE MANAGER MET INTERESSE IN HR

Via Manpower

Nog 7 dagen om te solliciteren


Samen met onze klant, een IT bedrijf in Gent, zijn we op zoek naar een gedreven junior Office Manager om ons dynamisch team te versterken

OFFICE MANAGER MET INTERESSE IN HR

Functieomschrijving


Als Office Manager sta je in voor alles wat te maken heeft met het kantoor, meer bepaald de praktische kant van onze organisatie. Je zorgt voor de juiste kantoorbenodigdheden, je houdt contact met alle office-leveranciers zoals de kuisploeg en onze kantoor-leveranciers, je bent het eerste aanspreekpunt voor de binnenkomende telefoons en je draagt de eindverantwoordelijkheid over veiligheid en welzijn op het werk.
Daarnaast organiseer je elk kwartaal een teamevent en je mag jouw creatieve inbreng de vrije loop laten om op zoek te gaan naar leuke teambuildingactiviteiten.
Verder sta je mee in voor alle HR gerelateerde vraagstukken waarmee we te maken krijgen. Hiervoor heb je op regelmatige basis contact met ons sociaal secretariaat die jou zal ondersteunen in deze vraagstukken.
Je zorgt dat alle nieuwe medewerkers voorzien zijn van de juiste en nodige contracten, verzekeringen en extralegale voordelen. Je regelt praktische zaken zoals opstartdatum, laptop, wagen, parking, gsm, abonnement, accounts en communiceert de opstart van de nieuwe medewerker doorheen het hele bedrijf.
Daarnaast geef je ondersteuning in de planning van de evaluatie en functioneringsgesprekken, de praktische uitvoering hiervan en de administratieve afhandeling.
Tot slot sta je mee in voor de voorbereiding van de loonverwerking en de opvolging van de te laatbetalers.

Profiel


Je genoot een bachelor of masteropleiding en toont sterke interesse in een administratieve functie waarbij de focus legt op HR.
Je bent een sterke organisator en kan structuur brengen in processen en flows. Je krijgt energie wanneer je mensen kunt ondersteunen bij hun vragen en problemen. Je helpt hen vervolgens professioneel verder.
Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig. Je bent een administratief talent, een goede foutenspotter en ziet erop toe dat alle taken grondig en zorgvuldig worden uitgevoerd.
Je werkt graag in team. Je kunt vlot omgaan met medewerkers en weet bovendien discreet om te gaan met gevoelige informatie.

Aanbod


Je komt terecht in een jonge en dynamische werkomgeving met leuke sfeer
Je ontvangt een uitgebreid loonpakket met naast je salaris ook maaltijdcheques, laptop, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en veel groeikansen.

Ben jij de perfecte kandidaat? Stuur jouw cv naar office.gent@manpower.be of bel ons op het nr 09 265 85 55 - Ref 6968036Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR assistant / HR officer
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.