Terug naar zoekresultaten

OFFICE MANAGER AGO JOBS & HR BRUSSEL IT

424634444

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OFFICE MANAGER AGO JOBS & HR BRUSSEL IT

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Onze gespecialiseerde divisie AGO IT biedt antwoorden op rekruteringsnoden van onze klanten die specifieke ICT-expertise zoeken. AGO IT zoekt en vindt collega's in IT infrastructuur, Systeembeheer, Application Development en ICT Services. Om onze groei binnen het kantoor Brussel IT verder te helpen ontwikkelen zijn we op zoek naar een gedreven en autonome Office Manager. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van je kantoor. Door je commercieel talent laat je de bestaande klanten groeien en maak je nieuwe klanten via actieve prospectie. Je motiveert en coacht je medewerkers en samen met hen behaal je de vooropgestelde objectieven. Je hebt de leiding over de organisatie en werking van je kantoor. Je werkt zelf actief mee aan rekruterings- en selectieopdrachten voor ICT medewerkers en treedt op als expert ter zake.

Profiel

Ben je een commercieel talent met kennis en ervaring van de ICT markt? Heb je ervaring in accountmanagement en actieve prospectie? Je werkt graag met ICT profielen zonder je te verliezen in een specialisatie? Je weet hoe je kandidaten het best kan voorstellen bij klanten? Dan is deze job voor jou!

Aanbod

AGO Jobs & HR biedt je een job waarin je heel zelfstandig je kantoor kan runnen. Wij zijn een zeer authentieke en gedreven organisatie met dynamische en enthousiaste teams. Wij investeren in opleidingen en groeikansen voor onze mensen. We bieden je een aantrekkelijk salaris met tal van extra voordelen en een firmawagen.

INTERESSE?
Stuur ons je CV en motivatie naar recruitment@ago.jobs of contacteer ons op 056 23 66 13.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kantoorhouder' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.