Terug naar zoekresultaten Vorige

30 van 189

Volgende
LiveSmart

Office Assistant

LiveSmart | Wilrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Office Assistant

Functieomschrijving

Je staat in voor een commercieel en professioneel onthaal op kantoor én aan de telefoon. Je beheert agenda’s en ondersteunt jouw collega’s op vlak van alledaagse administratieve en boekkhoudkundige taken. Hierbij zal je o.a. horen tot Jouw takenpakket:
  • Digitaliseren van documenten, klasseren en archiveren.
  • Daarnaast sta je in voor alle administratieve procurement taken: je bent de centrale figuur in het beheren van al wat noodzakelijk is in de dagelijkse werking van het kantoor (kantoormaterialen, catering, bureeluitrusting,…).
  • Je beheert de interne en externe afspraken in de agenda op de meest efficiënte manier, waarbij je ook alle praktische zaken omtrent afspraken, teamevents,... regelt.
  • Je notuleert tijdens meetings en maakt nadien de verslagen op.
  • Je staat in voor het organiseren van alle business travel en seminaries (hotels, vluchten, taxi's, etc.).
  • Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van bezoekers, telefoon, administratie.
  • Je deinst er niet voor terug om all round administratieve taken op te volgen, waaronder bijvoorbeeld ook het verwerken van alle inkomende post.
  • Je detecteert prioriteiten en kijkt met een kritische blik naar bestaande procedures.

Profiel

Je bent je ervan bewust dat een verzorgd voorkomen noodzakelijk is als visitekaartje van het kantoor. Je behaalde een Bachelordiploma op secretariaatsniveau. Je kan vlot werken met de computer en hebt een uitermate goede kennis van MS Office. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst het Frans en Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een vlotte persoonlijkheid en bent van nature communicatief ingesteld. Je werkt discreet waar nodig, stipt en nauwkeurig. Je houdt van initiatief en een proactieve aanpak. Je kan uitstekend zelfstandig werken en beslissingen nemen, maar je vindt teamwerk en overleg zeer belangrijk. Je stelt je flexibel op en hebt geen 9-to-5 mentaliteit.
 
 

Aanbod

Een uitdagende functie in een moderne en dynamische werkomgeving in volle groei, met respect voor de work-life-balance. Een aantrekkelijk verloningspakket die in verhouding staan tot jouw achtergrond en werkervaring. Een gevarieerd takenpakket in een standvastig en leuk team van 5 medewerkers. We voorzien zowel intern als extern tal van opleidingen.

Interesse?

Live Smart
Heistraat 71 bus 1,
2610 Wilrijk 
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 46 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer, Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.