Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 150

Volgende

OFFICE ASSISTANT

* Klantvriendelijk en communicatief
* Administratief sterk
* Talent in multitasking

Via HAYS

Staat 13 dagen op Jobat.be

Hays is een internationaal rekruteringsbureau en is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Nationaal kent Hays een enorme groei, daarom werven we heel wat collega's aan voor onze 8 kantoren. Om ons kantoor in Gent te ondersteunen, zijn we momenteel op zoek naar een Office Assistant.

OFFICE ASSISTANT

Functieomschrijving

De Office Assistant is het visitekaartje van het kantoor in Gent. Als eerste gezicht sta je in voor het klantvriendelijk onthaal van kandidaten en bezoekers, alsook voor het doorverwijzen naar de juiste contactpersoon. Je beheert de inkomende oproepen en het algemene e-mailverkeer. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid over de organisatie van het kantoor: de planning van interviews en meetings, postbehandeling, bestellingen kantoormateriaal, facility en stock. Verder word je ook ingezet bij ad hoc HR- en Marketing taken zoals databeheer, het nalezen van teksten en de planning en assistentie in events en projecten zoals beurzen. Je bent de rechterhand van de lokale- en marketingverantwoordelijke. Tot slot waak je over de uitstraling van het kantoor.

Profiel

Voor deze uitdaging als Office Assistant kijken we uit naar iemand die zijn of haar werk met de glimlach en grote zin voor verantwoordelijkheid doet. Aangezien jij het uithangbord van het kantoor bent, is het belangrijk dat je uitblinkt in communicatie, heel proactief te werk gaat en organisatorisch zeer sterk bent. Administratie is jouw beste vriend en je bent een geboren multitasker die orde en netheid vanzelfsprekend vindt. Je bent in het bezit van een Bachelordiploma of kan een eerste relevante werkervaring voorleggen. Perfecte kennis van Nederlands en een goede kennis van het Frans en Engels zijn een must. Uiteraard ben je ook sterk met Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Aanbod

Bij Hays kom je niet alleen terecht in een bedrijf waar klantgerichtheid, kwaliteit, openheid en professionaliteit sleutelwoorden zijn, maar maak je ook deel uit van een dynamisch, enthousiast en gemotiveerd team. Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals een netto dagvergoeding, hospitalisatieverzekering, bonussysteem en smartphone.

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig ons van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.