Terug naar zoekresultaten

OFFICE ASSISTANT MANAGEMENT EN HR

378052045

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OFFICE ASSISTANT MANAGEMENT EN HR

Functieomschrijving

Voor onze klant met internationaal karakter zijn we op zoek naar aan Office Assistant voor een zeer divers takenpakket. Je wordt verantwoordelijk voor het organiseren en boeken van zakenreizen, allerhande bestellingen plaatsen (broodjes, vergaderzalen, enz.). Ook controleer je de facturatie van deze bestellingen. Je biedt ook ondersteuning een de Project Manager en HR Manager, o.a. bij het inplannen van afspraken. Tot slot ben je ook de back-up voor de receptie.

Profiel

Je hebt een Bachelordiploma (bv; Office Management) op zak en een eerste ervaring achter de rug. Vanzelfsprekend ben je vlot in het Nederlands - Frans - Engels. Je bent op zoek naar een ruime administratieve en planmatige job met de nodige verantwoordelijkheid. Naar afstand toe is groot regio Waregem haalbaar voor jou. Je bent bereid om indien nodig om 8u op te starten en kan af en toe tot 18u werken.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met internationaal karakter. Je krijgt de nodige opleiding en verantwoordelijkheid aangeboden in deze functie. Loonpakket is naargelang ervaring en capaciteiten.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Management assistant / secretariaat
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.