Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende

OFFICE ASSISTANT IN KMO-BEDRIJF

Onze klant, een familiebedrijf, gelegen in Willebroek zijn ze op zoek naar een office assistant. Dit dynamisch bedrijf is nummer één op de markt binnen hun sector. Samen met hen zijn we op zoek naar een goedlachse en positieve nieuwe collega.

HAYS | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


* Onthaal + allround administratieve taken
* Leuke sfeer
* Regio Willebroek

OFFICE ASSISTANT IN KMO-BEDRIJF

Functieomschrijving

Als office assistant sta jij in voor het onthaal van alle bezoekers. Met een glimlach help je hen verder en zorg je ervoor dat ze een drankje ontvangen en op de juiste locatie kunnen wachten op hun contactpersoon. Ook alle inkomende telefoons worden door jou correct behandeld en doorgeschakeld indien nodig. Daarnaast ben ook jij verantwoordelijk voor het economaat, bestellen van de broodjes, postverdeling en het op orde houden van de vergaderzalen. Verder zal je ook administratief de prijsaanvragen behandelen en terug doorsturen naar de klanten. Tot slot help je ook je collega's bij het organiseren van verschillende events.

Profiel

Samen met de klant zijn we op zoek naar een positief ingestelde office assistant die steeds met een glimlach alle bezoekers ontvangt. Je bent allround aanspreekbaar voor allerlei verschillende taken binnen de firma en ondersteunt graag waar nodig. Alle inkomende telefoons kan jij zowel in het Nederlands als Frans behartigen. Je bent handig met Outlook & Word en een goede kennis van Excel is zeker een meerwaarde. Als uithangbord van de firma hecht je ook veel belang aan een verzorgd voorkomen.


Aanbod

De klant biedt een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie en- groepsverzekering. Je komt terecht in een divers en dynamisch team.

Beschik jij over de nodige kwaliteiten voor deze fijne allround office assistant functie? Solliciteer dan snel online of contacteer onze consultant voor meer informatie op het nummer 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Kristien Vansteenkiste
03 202 79 70
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Receptie en onthaal' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.