Terug naar zoekresultaten
Search & Selection Antwerpen

Netwerk en security engineer

Via Search & Selection Antwerpen

Onze opdrachtgever, JESSA ziekenhuis in Hasselt, is één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen en biedt topklinische geneeskunde en hoogkwalitatieve patiëntenzorg op drie locaties: campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad. Ze willen de beste behandeling en zorg bieden met patiëntvriendelijkheid en veiligheid als centrale waarden.
Het ICT-team van het Jessa Ziekenhuis levert betrouwbare diensten en infrastructuur en gebruikt haar kennis en ervaring over huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen om oplossingen met een meerwaarde te bieden.
Als partner van de directie, de zorgclusters & de ondersteunende diensten faciliteren ze zorg- en bedrijfsprocessen intra- en extramuraal en dragen zo bij tot de efficiëntie & effectiviteit van Jessa.
Ze vervullen hun opdracht met een focus op kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid en continuïteit.
Voor het versterken van het ICT-team zijn ze momenteel op zoek naar een (m/v):

Netwerk en security engineer

Netwerk en security engineer

Functieomschrijving

Je komt terecht in het IT infrastructuur team van 6 personen dat instaat voor het realiseren en onderhouden van de ICT infrastructuur en het afstemmen op de behoeftes van de organisatie.
Je bent als netwerk engineer mee verantwoordelijk voor het design en uitwerken van een slimme, stabiele en veilige netwerkarchitectuur met een 5000-tal  connected devices waaronder 2500 pc's en laptops, 650 printers, 1800 netwerk nodes (o.a. temp sensors, gluco meters, handscanners, medisch apparatuur, digi's, enz.) 
Je bent voldoende hands-on om het netwerk op te zetten en ook echt de installatie te doen alsook  het verdere onderhoud ervan. Je werkt netwerk en security projecten of change requests van A tot Z uit. Dit omvat o.a. de vernieuwing van het LAN/WLAN, uitbouw van de firewall, uitbreiding van het WAN netwerk, etc.
Je zal 2de en 3de lijnondersteuning bieden wat betreft ICT infrastructuur gerelateerde zaken en komt met voorstellen om incidenten tot een minimum te beperken.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor/master diploma. Je beschikt over minimum 5 jaar relevante ervaring binnen netwerken, systemen en security. Je hebt een sterke kennis van routing, switching, netwerkconcepten, protocollen en standaarden. Je hebt een goed begrip van security toepassingen en netwerk en security monitoring. Je collega’s en interne klanten hebben vertrouwen in je analytisch vermogen, persoonlijk engagement en enthousiasme. Je hebt tevens uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je bent daarnaast een teamplayer die projectmatig werken hoog in het vaandel draagt.

Aanbod

JESSA ziekenhuis bevindt zich op een vlot bereikbare locatie en biedt je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast en dynamisch team met ruimte voor creativiteit, initiatief en vorming. Je komt terecht in een omgeving waar automatisatie gezien wordt als strategisch voor een goede dienstverlening. Je relevante ervaring speelt een rol in het bepalen van je salaris. Je kan rekenen op aanvullende voordelen en een waaier van programma's die je gezondheid bevorderen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Search & Selection Antwerpen

Alle jobs Netwerk, ICT security

Populaire jobs in Netwerk, ICT security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Netwerk, ICT security
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Hasselt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ICT security' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.