Terug naar zoekresultaten Vorige

27 van 47

Volgende

.NET ONTWIKKELAAR

410913572

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

.NET ONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

Voor een bedrijf uit de regio van Ieper, dat actief is in de recreatiesector, zijn we op zoek naar een software engineer. Enerzijds optimaliseer en onderhoud je bestaande codes. Anderzijds ontwerp en ontwikkel je zelfstandig software-oplossingen aan de hand van designtechnieken en patterns. Vervolgens schrijf je unit tests om de ontwikkeling te valideren en documenteer je de functionele specificaties. Verder bouw je integraties met externe partijen om data uit te wisselen. Je adviseert en selecteert over de inzet van nieuwe methodieken en technologieën. Tevens streef je naar kwaliteit en werk je nauw samen in teamverband. Daarnaast onderhoud je jouw technische competenties en kennis.

Profiel

Vanuit jouw IT-gerelateerde bachelor- of masteropleiding heb je een grondige kennis van .NET (C#), SQL en Microsoft SQL Server databases. Om gegevens uit te wisselen ben je bekend met WebServices en XML. Een pluspunt is als je ervaring hebt met agile development. Zowel schrijven als spreken verlopen vloeiend in het Nederlands en het Engels. Om milestones te halen, ben je flexibel en bereid om een extra inspanning te leveren. Je bent bereid om te leren van je collega's en om je eigen kennis in het team te delen. Verder heb je een goed stel sociale vaardigheden, kan je zelfstandig werken en in team functioneren. Ben jij de pragmatische en analytische creatieveling die wij zoeken?

Aanbod

Dit dynamisch, multinationaal IT-bedrijf in een filevrije omgeving biedt een boeiende en uitdagende job dat gepaard gaat met een competitief salaris.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.