Terug naar zoekresultaten

.NET DEVELOPER

122499612

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Deeltijds

Staat 51 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

.NET DEVELOPER

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. De hoofdopdracht bestaat erin om applicaties technisch te realiseren voor zowel externe als interne klanten. Dit wordt opgebouwd vanuit een technische behoefteanalyse. Vervolgens ontwerp en implementeer je nieuwe software, die je daarnaast ook voorziet van de nodige onderhoudsdocumentatie. Verder begeleid en ondersteun je klanten, productbeheerders en indien nodig eindgebruikers. Ook de nazorg behoort tot je takenpakket. Naast de ontwikkeling van nieuwe modules ben je ook verantwoordelijk voor de verdere ondersteuning van bestaande software. Je selecteert en adviseert over de inzet van nieuwe technologieën en methodieken. Een ander belangrijk facet aan de job is dat je goede en tijdige feedback voorziet voor zowel klanten als collega's. Je rapporteert aan je projectleider en je competence manager.

Profiel

Met een IT gerelateerde bachelor/master en een ruime ervaring in het ontwerpen van .NET-oplossingen ben jij misschien de persoon die we zoeken. Kennis van MS Dynamics AX, Scribe en SQL Server Reporting Services zijn een pluspunt. Je bent bereid om verplaatsingen in het binnen- en buitenland te maken. Vanwege dit aspect van de job ben je vlot drietalig (NL/FR/E). Nieuwe technologieën en toepassingen spreken je door je leergierigheid enorm aan. Verder neem je graag "ownership" en ga je probleemoplossend en analytische aan de slag. Klantgericht werken zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen is jou op het lijf geschreven. Een belangrijk aspect is dat je gaat voor de toegevoegde waarde van teamwork.

Aanbod

Deze gerespecteerde ERP-implementator bied je de kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent. Door de projectmatige manier van werken in diverse sectoren is er veel variatie aanwezig. Naast een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden maakt een aantrekkelijk renumeratiepakket natuurlijk ook deel uit van het totaalpakket dat ze bieden aan hun werknemers.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.