Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 21

Volgende

.NET Developer

463550210

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

.NET Developer

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf in de regio van Waregem kijkt uit naar een .NET Developer. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Hierbij is het uiteindelijke doel om een feilloze informaticatoepassing te waarborgen. Hierbij zullen meerdere interne projecten onder jouw leiding zijn en werk je zowel aan het aanpassen van bestaande programma's als het schrijven van nieuwe. Ook het opstellen en uitvoeren van testen voor de ontwikkelde programma's zijn jouw responsabiliteit. Tevens sta je in nauw contact met de business analisten en het infrastructuurteam. Tot slot bouw je mee aan de ICT visie binnen het bedrijf en draag je deze mee uit naar alle werknemers toe.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelordiploma in informatica en kan je een eerste ervaring als .NET ontwikkelaar voorleggen. Je hebt een passie voor .NET (EF, ASP.NET MVC,...) en Tpescript (Angular 5/6 etc.). Kennis van Azure is een meerwaarde. Daarnaast ben je als taalvaardig persoon in staat om jou zowel in het Nederlands als in het Engels vlot uit te drukken; kennis van Frans en/of Duits is een pluspunt, maar geen must. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten leveren.

Aanbod

Onze klant biedt een zelfstandige functie dat enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit binnen een innovatief en stabiel bedrijf. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket waarbij doorgroeimogelijkheden reëel zijn. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.