Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende

.NET DEVELOPER

Voor onze klant, een pionier in de maritieme sector gesitueerd in Aalst, zijn we met Hays IT op zoek naar een .NET Developer

Hays IT Gent | Aalst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

* .NET Developer
* Kennis van WinForms, WCF webservices, SQL en stored procedures
* Bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring.NET DEVELOPER

Functieomschrijving

Als .NET Developer kom je terecht in het development team, dat verschillende uitgaande bedrijfsprocessen bijstaat. Door middel van aangeschafte en zelf voortgebrachte software haak je in op de behoefte van het bedrijf. Geassisteerd door een team van analisten en developers zal je meewerken aan de business software ondersteuning. Naast het ondersteunend karakter van de job zal je meeschrijven aan testbare codes, analyses verklaren door middel van modelleertalen en het verder ontplooien van je kennis inzake het werkveld en recente technologieën.

Profiel

Hays IT zoekt voor deze vacature een gepassioneerde developer die beschikt over een bachelordiploma in IT of gelijkwaardige ervaring. Je bent vertrouwd met .NET en ook applicaties als WinForms en webdiensten zoals WCF zijn bekend terrein. Daarnaast is kennis van SQL en stored procedures een must. Beschik je daarnaast over de kunde van offline applicaties, data synchronisatie, scripting, Crystal reports en architecturale principes? Dan kan je deze troef aan extra kennis benutten in je takenpakket.

Aanbod

Onze klant biedt een boeiende job in een innovatieve, internationale werkomgeving waarin je zelf kan bijdragen. Deze innovatieve werkomgeving bevat initiatieven voor het promoten van een gezonde work-life balans. Via een intern opleidingscentrum word je een duurzame training aangereikt. Eigen aan elk project wordt er een team samengesteld waar ieder persoon zijn talent ten volle kan gebruiken.

Ben jij een .NET Developer en wil je samen met je toekomstige collega's een verschil maken? Solliciteer dan via de website of neem contact op met de verantwoordelijke consultant, Kaat Van Doren (09 266 11 56)

Interesse?

Hays Gent
Kaat Van Doren
09 266 11 56
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Baggerwerker' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.