Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 51

Volgende
Meat&More

.NET Developer

Meat&More | Aalter | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

.NET Developer

Ben jij gebeten door ICT & software op maat? Zoek je een dynamische bende in een snel evoluerende omgeving om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan ben jij het vers vlees dat wij zoeken!

Meat&More ontwikkelt en onderhoudt een applicatielandschap van meer dan honderd intern ontworpen applicaties in .NET, en integreert die met verschillende off the shelf instanties zoals SAP & Reporting Services.

Jij en je collega's van IT Business analyse & Softwareontwikkeling maken onze ICT omgeving klaar voor de toekomst. Samen zetten we in op de digitalisering van onze centrale productieomgeving & onze filialen, en mikken we naar mobiele applicaties om onze klanten te bereiken. Aan uitdagingen geen gebrek bij Meat&More.
 

 • Je hebt minimum twee jaar relevante ervaring in een professionele ICT omgeving.
 • Je beschikt over een master of professionele bachelor in ICT en kan volgende concrete ervaring aantonen:
  • Analyse-ervaring in verschillende business domeinen. Ervaring in de voedingsindustrie of retail is een plus maar geen noodzaak.
  • Je hebt kennis van relationele databanken en SQL, bij voorkeur Microsoft SQL Server. 
  • Ervaring in mainstream ontwikkelomgevingen, bij voorkeur C# .NET.
  • Kennis van de verschillende onderdelen van een ontwikkeltraject.
  • Affiniteit met projectmethodologieën aangewend in softwareontwikkeling.
 • Je analyseert grondig en kritisch de behoeften van onze klanten & gebruikers.
 • Voor elke uitdaging zoek jij naar de optimale oplossing.
 • Je haalt je hart op aan het ontwikkelen van software voor complexe vraagstukken.
 • Communicatie en samenwerking zijn jouw ding. Je haalt je energie uit teamwork met ICT & niet-ICT collega's.

Een boeiende functie in een  bloeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent.   Als winnaar van de nationale talent mobility award gaan we er als bedrijf prat op, echt geïnteresseerd te zijn in ons medewerkers.
Een gezond evenwicht tussen je werk en privéleven met ruimte voor doorgroei en professionele ontwikkeling. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil maken met  onze kernwaarden productieve gedienstigheid , discipline en teamwork. Deel je onze passie, welkom in ons team!
 

Ben jij ons vers talent?

Overtuig ons van je talent op www.meatandmore.be/jobs!

Interesse?

Ben jij ons vers talent?

 

Overtuig ons van je talent op www.meatandmore.be/jobs!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Meat&More?

Volg dit bedrijf

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.


Om al dat talent te (h)erkennen en te begeleiden, ondernemen we gericht stappen. We maken onze afdelingshoofden tot coaches en laten productiemedewerkers ‘vlinderen’: tijdelijk fladderen naar buurfuncties. Zo belandt iedere medewerker op de juiste plek
Die talentgerichte aanpak werd in 2016 bekroond met de ‘Talent Mobility Award’, een prijs voor Belgische organisaties die inzetten op de wendbaarheid van talent. Onze verantwoordelijke Mens & Organisatie, Mieke, vat het uitstekend samen: “Meer dan een werkplaats willen we een thuis zijn, één grote familie. We willen bouwen op mensen en inzetten op talent. Ons streefdoel? Dat elke medewerker belandt in de functie die hem/haar op het lijf is geschreven."

Meat&More

Groendreef 10, 9880 Aalter

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment, Application development' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.