Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

.NET Developer (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Met meer dan 8.900 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

.NET Developer (M/V)

Functieomschrijving

Als .NET developer werk je in het departement Sales Solutions waar je rapporteert aan de Build Manager. Dit departement is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle verkoopssystemen binnen de MIVB. De software en systemen die je zal ontwikkelen hebben dus een invloed op de gebruikerservaring van duizenden passagiers.

Als .NET Developer krijg je de kans om aan een groot intern project te werken dat de backoffice van alle verkoopssystemen zal herorganiseren. Je komt hierbij terecht in een team van 7 mensen waarbij je o.a in nauw contact zal staan met de Product Owner, Scrum master en de Technisch analist.
In deze positie krijg je de mogelijkheid om enorm veel bij te leren, dit door jouw bepalende positie binnen het team en de complexiteit van het project.

Jouw taken zijn onder andere de volgende:

* Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuw systeem voor de backoffice van onze verkoopskanalen.
* Je bent het aanspreekpunt aangaande de applicatie op verschillende niveaus (op supportniveau, voor maintenance, documentatie, …)
* Je voert technische implementatieactiviteiten uit:
o Je zorgt voor de toekomstige ontwikkeling en integratie van de applicatie.
o Je werkt mee aan de bepaling van de technische specificatie.
* Je geeft ondersteuning door incidenten die zich voordoen toe analyseren en op te lossen. Wanneer er terugkerende incidenten zijn, analyseer je deze en stel je passende oplossingen voor.
* Je coacht collega's bij het uitvoeren van technische en functionele tests.
* Je zorgt voor een frequente rapportage over de voortgang van de activiteiten

Profiel

* Diploma: Je hebt een IT-gerelateerd diploma of gelijkwaardig door ervaring.
* Jouw ervaring: Je hebt een degelijke ervaring in .NET development en bij voorkeur kennis van .NET Core. Je hebt verder ervaring met REST webservices, Test Driven Development, Unit Testing, API development of je wil daarin bijleren. Tot slot heb je ervaring met het werken op een SQL database en werk je graag in een Agile Scrum-omgeving.
* Talenkennis: Je spreekt uitstekend Engels en hebt bij voorkeur ook kennis van het Nederlands of Frans:
* Persoonlijke kwaliteiten: Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor initiatief. Je kan zelf informatie opzoeken en gebruiken.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
* Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
* Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
* Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij STIB-MIVB

Alle jobs Database

Populaire jobs in Database:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.