Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 13

Volgende
Colruyt Group

Nederlandstalige redacteur

Nederlandstalige redacteur

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Nederlandstalige redacteur

Functieomschrijving

Bij CCX, het intern communicatiebureau van Colruyt Group, zorgen verschillende teams van copywriters voor de communicatie van diverse merken binnen onze organisatie. We zijn op zoek naar een gemotiveerde Nederlandstalige redacteur om ons multidisciplinaire team te versterken.

Als redacteur schrijf en hertaal je diverse soorten tekst, van directe mails voor klanten, over folders, affiches of brochures tot webteksten en advertenties. Je neemt ook interviews en getuigenissen af over diverse onderwerpen. Je stemt je tekst af op elk communicatiekanaal en houdt rekening met de taalafspraken en het doelpubliek. Je bent vertrouwd met video- en fotografie voor sociale media en vindt snel je draai in nieuwe kanalen, zoals onze interne communicatieplatforms. Soms werk je als videoreporter mee aan grotere producties. Jij schrijft het scenario uit, verzorgt de interviews en geeft je copy-zegen op het eindresultaat.

Je komt terecht in een ervaren multidisciplinair team, waar je nauw samenwerkt met andere (Nederlands- en Franstalige) copywriters en ontwerpers of webmasters. Kortom, je begeleidt elk project tot het afgerond is. Je doel? Kwaliteitsvolle marketingcommunicatie creëren, met teksten die onze mogelijke klanten overtuigen. Je deelt jouw ideeën ook op een proactieve en constructieve manier, en je helpt je collega’s hun kennis te verbeteren.

Je maakt deel uit van Colruyt Group, een van de belangrijkste Belgische retailbedrijven en een sterk, bekend merk. Je herkent jezelf in de waarden die het bedrijf verdedigt op het gebied van duurzaamheid en dan vooral voeding. Je werkt vanuit onze kantoren in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een diploma in een talenrichting (vertaling, linguistiek, letterkunde ...) en 2 à 3 jaar ervaring in omnichannel-communicatie. Ken je iets van SEO? Dat is zeker een pluspunt!
 • Redactievaardigheden en teamplayer - Je hebt een vlotte pen en bent in staat om snel en efficiënt creatieve en wervende teksten te schrijven binnen een bepaald format. Je bent flexibel en je houdt je stipt aan deadlines. Je staat ook open voor feedback van je collega's en geeft zelf feedback op een respectvolle manier.
 • Plannen en coördineren – Je ben verantwoordelijk voor de planning en opvolging van je opdrachten, zodat deze correct en tijdig afgeleverd worden. Dit doe je door alle inhoudelijke en praktische info die jij en je collega’s nodig hebben te verzamelen. Zo creëren jullie samen kwaliteit op een efficiënte manier.
 • Flexibiliteit en initiatief – Je kan je verplaatsen in het hoofd van de klant. Je past je teksten aan in functie van het communicatiekanaal (papier, online, sociale media ...) en de doelgroep. Je hebt een hands-on mentaliteit en zelfstandig werken schrikt je niet af. Zit je met een vraag? Dan aarzel je ook niet om een collega op te bellen om meer duidelijkheid te vragen.
 • Leergierig – Je blijft mee met de nieuwe trends in de communicatiewereld en deelt je kennis en vaardigheden met je collega’s. Deze kennis gebruik je in je opdrachten om je doelgroep en opdrachtgevers te inspireren.
 • Talenkennis - Je hebt een perfecte beheersing van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. Zo kun je vlot communiceren met je collega’s en klanten.

Aanbod

 • Opleiding en begeleiding - Je wordt begeleid door je afdelingsmanager en een coach om je snel vertrouwd te maken met onze bedrijfscultuur en werkmethoden. Colruyt Group biedt ook veel opleidingen waarmee je je professioneel en persoonlijk kan blijven ontwikkelen.
 • Impact - Het resultaat van je werk is meteen tastbaar. Hier haal je veel voldoening uit en je deelt dat goede gevoel met je collega’s.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdscheques.
 • Werkzekerheid – Je krijgt een fulltime contract van onbepaalde duur bij Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.

Interesse?

Carmen Van den Bossche
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Redactie & copywriting' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.