Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Colruyt Group

Nationaal Private Label Coördinator Colruyt Group

Nationaal Private Label Coördinator Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Nationaal Private Label Coördinator Colruyt Group

Functieomschrijving

Als nationaal private label coördinator ben je de contactpersoon tussen Colruyt Group en AgeCore, onze overkoepelende Europese aankoopalliantie. In deze rol verdedig je de handelsbelangen van zowel Colruyt Group als AgeCore, en ondersteun je jouw aankopers in hun onderhandelingen met leveranciers.

 

AgeCore vertegenwoordigt in Europa zes retailers: Intermarché (Frans), Coop (Zwitserland), Eroski (Spanje), Conad (Italië), Edeka (Duitsland) en Colruyt Group. Enerzijds staat de alliantie in voor onderhandelingen met leveranciers van internationale merken en anderzijds voor onderhandelingen met private label leveranciers. 

Jij verzorgt de Engelstalige communicatie tussen Colruyt Group en AgeCore en verdedigt de belangen van beide partners. Een goede kennis van de private label-markt en grondstoffenmarkt is een voordeel om goede aankoopsamenwerkingen uit te bouwen en om je aankopers met raad en daad bij te staan tijdens hun onderhandelingen met leveranciers.

Je bereidt deze onderhandelingen voor aan de hand van de tenderplanning. Je begeleidt events, zoekt mee naar nieuwe leveranciers en je helpt de nodige focus op private labels te leggen binnen Colruyt Group. Daarnaast verdedig je de belangen en de gemaakte afspraken van AgeCore met duidelijke rapporteringen en presentaties.

Heb je ervaring met e-tendering of Scanmarket? Dan is dat zeker een plus. Je bent een sterk onderhandelaar en een geboren netwerker. Je hebt een goede kennis van de grondstoffenmarkt en je blijft continue up-to-date over de nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor maak je een correcte inschatting van wat haalbaar is naar prijszetting toe.

Je werkt ongeveer 60% in Halle, de andere dagen werk je in het buitenland (Europa).

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (TEW, handelswetenschappen, handelsingenieur, …). Je hebt ervaring met beurzen, private labels en het uitbouwen van sterke netwerken. Aankoopervaring in de private label markt is een pluspunt.
 • Overtuigingskracht – Tijdens onderhandelingen weet je waarover je spreekt en je bent assertief genoeg om je aankopers te overtuigen van je mening.
 • Strategisch en innovatief – Je haalt de juiste informatie uit de markt en je kan deze omzetten in een vernieuwende en strategische onderhandelingsaanpak.
 • Samenwerken – Je bouwt een sterk internationaal netwerk op binnen AgeCore en Colruyt Group zelf. Je kan rekenen op de bijstand van je collega’s in Halle, net zoals zij rekenen op jouw internationale expertise bij AgeCore.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Een uitstekende talenkennis is noodzakelijk aangezien je op hoog niveau onderhandelt met internationale partners en waarbij Engels de voertaal is. Kennis van andere Europese talen is een pluspunt.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, een bedrijfswagen, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Impact – Met je onderhandelingstechnieken heb je een grote impact op de algemene prijszetting bij het private label van Colruyt Group.
 • Internationale werkomgeving – Je krijgt een extreem boeiende, afwisselende job in een internationale werkomgeving waar ruimte is voor initiatief.
 • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid – Je hebt een uitdagend en gevarieerd takenpakket en levert een waardevolle bijdrage aan de strategie van Colruyt Group.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert niet alleen veel bij on the job maar krijgt ook de kans om opleidingen te volgen op maat van jouw talenten.

Interesse?

Sofie De Camps - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoop manager' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.