Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 26

Volgende

NACHTTECHNIEKER | BACHELOR ELEKTROMECHANICA | NOTIES PLC SYSTEMEN

Manpower | Beerse | Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen. De werkgever waar je terecht zal komen is een internationaal gerenommeerde producent van toepassingen voor de bouwindustrie. Met verschillende vestingen in België zijn ze een stabiele factor in hun sector. Voor Turnhout/Kempen zoeken we een Storingstechnieker die in een vast nachtsysteem wil werken.

NACHTTECHNIEKER | BACHELOR ELEKTROMECHANICA | NOTIES PLC SYSTEMEN

Functieomschrijving


Gedurende je job als storingstechnieker zal in contact komen met een breed spectrum productiegerelateerde machines. Door je bagage en expertise inzake PLC, zal je snel storingen kunnen detecteren en aanpassingen kunnen doorvoeren in de sturingssystemen. Siemens S7 is de meest gebruikte op dit moment. Na je inwerkperiode zal je ook een goed beeld krijgen van ons productieproces en zal je dit proces ook nauw gaan opvolgen. In geval van concrete afwijkingen zal je ingrijpen maar evengoed wanneer je mogelijke verbeteringen weet de detecteren krijg je de vrijheid om deze na overleg door te voeren. Het onderhoud dat je doet zal zowel preventief al curatief van aard zijn.

Profiel


Je hebt een hogere technische opleiding genoten en weet dit aan te vullen met een relevante werkervaring als technieker. Onze klant geeft zeer veel vrijheid maar dat betekent ook dat je autonoom en zelfstandig aan de slag kan gaan.
Gezien je bij pannes snel moet kunnen optreden, verwachten we dat je kan werken onder een gezonde dosis stress en dat je resultaatgericht denkt en werkt.

Je zal voornamelijk in de vaste nacht werken. Het voordeel hiervan is dat je goed kan verdien mede door de extra ploegenpremie. Daar tegenover staat dat dit wel een bewuste beslissing is en dat je er zeker van bent dat dit niet op je leven gaat wegen.


Aanbod


Je krijgt sowieso een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma, die zijn medewerkers opleiding en doorgroeikansen biedt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques, een groep- en hospitalisatieverzekering.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: Bouw, productie, Kempen, Turnhout, Beerse, onderhoud, PLC, storingstechniek, elektriciteit, mechanica, storingen, technicus, meet- en regeltechniek, ruwbouw
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664468

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.