Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 33

Volgende

MULTIDISCIPLINAIR PROJECTINGENIEUR

Voor een productiebedrijf regio Veurne gespecialiseerd in FMCC is Hays Engineering Kortrijk op zoek naar een projectingenieur om diverse projecten op te volgen van A tot Z.

Hays Kortrijk | Diksmuide | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

? Projectingenieur
? Masterdiploma Elektromechanica, …
? Brede technische kennis: mechanica, elektriciteit, bouw, automatisatie en pneumatica.

MULTIDISCIPLINAIR PROJECTINGENIEUR

Functieomschrijving

In deze job als projectingenieur zal je na een inwerkperiode de volledige verantwoordelijkheid nemen over projectmatige technische verbeterings- of uitbreidingsinvesteringen. Deze projecten gaan van facility over technische installaties, PLC-vervangingen, civiele werken en fire safety projecten. Bij het uitvoeren van projecten hou je rekening met veiligheidseisen en aandacht voor de ecologische voetafdruk. Je bent verantwoordelijke vanaf de scope, tot het opvragen van offertes, werfopvolging, indienststellingen, documentatie en hand-over. Daarnaast help je mee aan het opzetten van een centraal documentatiebeheer van engineering. Ten slotte maak je capexen op en neem je een leidende rol bij capex-meetings. Je werkt nauw samen met een collega en rapporteert aan de engineering manager.

Profiel

Voor deze uitdagende job boordevol variatie is Hays Engineering op zoek naar een master Elektromechanica, Elektrotechniek, … met graag een eerste ervaring binnen maintenance of engineering. Een brede technische kennis (mechanica, elektriciteit, bouw, automatisatie en pneumatica) is een must. Daarnaast ben je communicatief in het Nederlands en Engels. We kijken uit naar een kandidaat die leergierig is, pragmatisch is ingesteld en graag een trekkersrol op zich neemt.

Aanbod


Wij bieden je een job in een internationaal gerenommeerd, gezond bedrijf waar innovatie en vooruit denken gestimuleerd wordt. De functie is gevarieerd, met veel contacten in een continu evoluerende productieomgeving. Een motiverende verloning en een gezinsvriendelijke verlofregeling zijn voorzien! Een degelijke interne opleiding is verzekerd.

Interesse om als projectingenieur aan de slag te gaan? Verstuur je cv online of neem telefonisch contact op met Sofie Van Heucke via het nummer 0470 19 40 04 of 056 25 80 50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Sofie Van Heucke
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Diksmuide

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Diksmuide meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.