Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 40

Volgende

MS DYNAMICS APPLICATIEBEHEERDER

* Je bent gepassioneerd door ERP
* Je hebt kennis van / ervaring met Microsoft Dynamics 365 of Microsoft Dynamics AX en Power BI
* Je focus binnen ERP situeert zich in Finance en/of EPM.

Via Hays IT

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor een Europese leider in projectontwikkeling helpt Hays IT mee in de zoektocht naar een Microsoft Dynamics 365 FO Applicatiebeheerder. Dit bedrijf is gestart met een Microsoft Dynamics 365 ERP-project. Om het project te begeleiden en, na go-live, te ondersteunen zoeken we een Microsoft Dynamics 365 FO ( Finance & Operations) Applicatiebeheerder. Je woont workshops bij met de Poolse en Russische collega's en begeleidt die workshops op zo'n manier dat de beste fit ontstaat tussen MS Dynamics 365 en de businessprocessen.

MS DYNAMICS APPLICATIEBEHEERDER

Functieomschrijving


Je adviseert het Interne ERP Steering team. Je formuleert aanbevelingen rond implementatie en begeleidt mede het ERP change traject dat het bedrijf ondergaat. Je ziet er, samen met de ERP projectleiders, op toe dat vooropgestelde milestones en objectieven gehaald worden binnen budget. Je bent charismatisch en sociaal vaardig. Deze soft skills liggen, naast jouw degelijke ERP-kennis, mee aan de basis van een succesvolle ERP-uitrol.

Profiel

Je bent gepassioneerd door ERP, bent sterk analytisch en denkt op Corporate niveau. Je behaalde een masterdiploma en hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt kennis van/ervaring met Microsoft Dynamics 365 of Microsoft Dynamics AX en Power BI. Je focus binnen ERP situeert zich in Finance en/of EPM en je bent een vlotte communicator met een goede kennis van het Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een internationale, snel evoluerende en succesvolle onderneming en werkt vanuit de vestiging in Gent. Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor initiatief en autonomie. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'IT-architectuur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.