Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 24

Volgende

MONTEUR

374695586

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

MONTEUR

Functieomschrijving

Je staat in voor de plaatsing van nieuwe lichtreclames. Bovendien voer je herstellingen en onderhoud uit aan bestaande lichtreclameinstallaties

Profiel

Je wenst mee te werken aan de uitbouw van ons uitgebreid klantenbestand. Je hebt een voornaam voorkomen want je bent het gezicht van ons bedrijf. Vlot communiceren met collega's is geen probleem voor jou. Je bent verantwoordelijk en bent in staat oplossingen te vinden in onvoorziene situaties. Ook draag je zorg voor materieel en gereedschap.

Je hebt een opleiding A3 of A2 genoten (richting elektriciteit of metaal is een pluspunt). Technische handigheid is eveneens belangrijk. Bovendien is een rijbewijs C een plus. Je hebt ook geen probleem met Frans spreken (noties).

Het kan zijn dat verre verplaatsingen (met eventuele overnachting) kunnen gebeuren, dit schrikt u niet af. Werken vanuit een hoogtewerker maakt u niet bang.

Aanbod

We bieden je een toffe job met ruime verantwoordelijkheid. Het is een dagelijkse uitdaging om de u toevertrouwde projecten tot een goed einde te brengen. Je krijgt ook de kans om in een boeiende en gevarieerde werkomgeving te werken.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Monteur elektriciteit en elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Tielt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.