Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 11

Volgende

MONTEUR OP VERPLAATSING

376574100

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

MONTEUR OP VERPLAATSING

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Pittem zijn we op zoek naar een monteur voor op verplaatsing. Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van nieuwe lichtreclames. Ook voer je herstellingen en onderhoud uit aan bestaande lichtreclameinstallaties.

Profiel

Je hebt genoten van een opleiding A3 of A2, richting elektriciteit of metaal is een plus punt maar geen vereiste. Je bent bovendien technisch handig. Frans spreken is voor jou geen probleem. Als je een rijbewijs C hebt is dit ook alvast een pluspunt.

In de hoogte werken spreekt u aan, een hoogtewerker maakt u niet bang. Verre verplaatsingen kunnen gebeuren. De slechte weersomstandigheden schrikken je ook niet af.

Je bent verantwoordelijk en bent in staat oplossingen te vinden in onvoorziene situaties. Zorg dragen voor het materiaal is vanzelfsprekend voor jou. Je werkt graag in team en je kunt vlot communiceren met je collega's.

Aanbod

Het bedrijf biedt je een uitdagende job aan met ruime verantwoordelijkheid. Je krijgt een job in een boeiende en gevarieerde werkomgeving. Je bent onder andere verantwoordelijk om toevertrouwde projecten tot een goed einde te brengen.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Monteur elektriciteit en elektronica
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Tielt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.