Terug naar zoekresultaten

Monteur in de chemie - Volcontinu - Hoge verloning

385702410

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Monteur in de chemie - Volcontinu - Hoge verloning

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de chemie en gelegen te Gent op zoek naar een monteur in volcontinu systeem. De reden van de aanwerving is dat de huidige werknemer intern kan doorschuiven naar een hogere positie. Doel van de functie is om dagelijks in te staan voor het onderhoud en de herstellingen van alle mechanische onderdelen. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je staat in voor het dagelijks onderhoud van de mechanische onderdelen: voorbeelden hiervan zijn: monteren/ demonteren van leidingen, pompen, lagers, assen in de installaties - je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief onderhoud als het curatief onderhoud, waarbij storingen dienen te worden opgespoord en opgelost - je opent de installaties, zodat er grondige reinigingswerken kunnen worden uitgevoerd - hiernaast sta je in voor het uitvoeren van geplande onderhoudsprojecten zoals revisie werken - voor kleine herstellingsweken, ben je in staat om zelf te boren, lassen...

Profiel

Je volgde een richting met een afstudeerrichting in de mechanica, lassen, constructie, montage...
Je toont dan ook een brede interesse in het mechanische deelgebied van techniek.
Motivatie is belangrijker dan diploma en opgebouwde ervaring.
Gezien je terecht komt binnen een firma actief in de chemie, is het belangrijk om een groot veiligheidsbewustzijn te hebben.
Hiernaast ben je ook bereid om zowel binnen - als buitenwerk te verrichten.
Je geniet van een hoge verloning met aantrekkelijke ploegenpremies adhv jouw volcontinu werkregime.
Hieronder in detail meer informatie over het volcontinu systeem.
7 nachten, 3 dagen rust, 7 namiddagen, 2 dagen rust, 7 voormiddagen, 2 dagen rust (weekend), 5 dagen dagshift, 2 dagen rust (weekend), 4 dagen dagshift en 3 dagen thuis (vrijdag,zaterdag, zondag).
Hierna begint een nieuwe cyclus.

Aanbod


Ben je op zoek naar een technisch uitdagende job binnen een stabiele firma in de chemie, dan is deze vacature voor jou weggelegd.
Je komt terecht in een technische divisie, die bestaat uit een 20-tal medewerkers. Die collega's staan klaar om hun expertise met jou te delen.
Je krijgt een mooie verloning van 18 euro/ uur aangevuld met extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques ter waarde van 8 euro per gewerkte dag.
Naast de 20 wettelijke verlof dagen, heb je ook recht op 21 betaalde adv dagen. Dus in het totaal heb je recht op 41 betaalde verlof dagen.
Interesse? Dan horen we graag van jou, stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs of neem telefonisch contact op 09/374.61.33
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus (elektro)mechanica
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.