Terug naar zoekresultaten

Monteur in de chemie - Dagwerk - Hoge verloning

385701365

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Monteur in de chemie - Dagwerk - Hoge verloning

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de chemie en gelegen te Gent op zoek naar een monteur in dag. De reden van de aanwerving is dat de huidige werknemer intern kan doorschuiven naar een hogere positie. Doel van de functie is om dagelijks in te staan voor het onderhoud en de herstellingen van alle mechanische onderdelen. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je staat in voor het dagelijks onderhoud van de mechanische onderdelen: voorbeelden hiervan zijn: monteren/ demonteren van leidingen, pompen, lagers, assen in de installaties - je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief onderhoud als het curatief onderhoud, waarbij storingen dienen te worden opgespoord en opgelost - je opent de installaties, zodat er grondige reinigingswerken kunnen worden uitgevoerd - hiernaast sta je in voor het uitvoeren van geplande onderhoudsprojecten zoals revisie werken - voor kleine herstellingsweken, ben je in staat om zelf te boren, lassen...

Profiel

Je volgde een richting met een afstudeerrichting in de mechanica, lassen, constructie, montage...
Je toont dan ook een brede interesse in het mechanische deelgebied van techniek.
Motivatie is belangrijker dan diploma en opgebouwde ervaring.
Gezien je terecht komt binnen een firma actief in de chemie, is het belangrijk om een groot veiligheidsbewustzijn te hebben.
Hiernaast ben je ook bereid om zowel binnen - als buitenwerk te verrichten.
Je werkt in een dag regime (8u - 16u30), heel uitzonderlijk dien je een shift over te nemen van een collega monteur in ploegen.
Dan kan er dus gevraagd worden om in een vroege ploeg, een late ploeg, een nacht ploeg of in het weekend te werken.
Dit is eerder uitzondering en wordt in de mate van het mogelijke ook niet gevraagd, de flexibiliteit om te werken in ploegen is wel belangrijk.

Aanbod

Ben je op zoek naar een technisch uitdagende job binnen een stabiele firma in de chemie, dan is deze vacature voor jou weggelegd.
Je komt terecht in een technische divisie, die bestaat uit een 20-tal medewerkers. Die collega's staan klaar om hun expertise met jou te delen.
Je krijgt een mooie verloning van 18 euro/ uur aangevuld met extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques ter waarde van 8 euro per gewerkte dag.
Bovenop je 20 wettelijke verlofdagen, bouw je ook 18 extra adv dagen op. Dus in het totaal heb je recht op 38 dagen verlof.
Interesse? Dan horen we graag van jou, stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs of neem telefonisch contact op 09/374.61.33
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus (elektro)mechanica
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.