Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 20

Volgende

Monteur (Dagwerk) - Exclusief atelier/Regio Deinze - Mooie verloning

458835373

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Monteur (Dagwerk) - Exclusief atelier/Regio Deinze - Mooie verloning

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Deinze zijn wij op zoek naar een monteur. Voel je je aangesproken door een gestructureerd, dynamisch en sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie, sterke concepten en procedures? Heb je hiernaast een grote interesse om als monteur in te staan voor de constructie van apparatuur? Dan is dit de job, waarnaar je op zoek bent. Hieronder meer informatie over het takenpakket. - instaan voor de assemblage van het mechanisch gedeelte van de apparatuur - instaan voor de assemblage van de elektrische panelen van de apparatuur Die apparatuur wordt gehanteerd voor diverse sectoren zoals de petrochemie, de chloorindustrie, afvalwaterzuivering... Hiernaast wordt deze apparatuur wereldwijd toegepast, vandaar je deelname aan internationale projecten. - je werkt dan ook regelmatig samen met de collega's van de andere afdelingen

Profiel

Je hebt een sterke interesse in elektriciteit, elektronica en mechanica. Indien je niet technisch geschoold bent maar je sterk bent in nauwkeurig werk, dan ontmoeten wij jou ook graag voor een kennismakend gesprek. Ook laatstejaars en pas afgestudeerden komen in aanmerking. Je leest vlot en interpreteert correct technische schema's of CAD tekeningen. Hiernaast is het vooral je ingesteldheid en motivatie die primeren.

Aanbod

Na een positieve interim periode word je een vast contract aangeboden. Er bestaat ook de mogelijkheid om deeltijds of 4/5 aan de slag te gaan. Het loonpakket: Je krijgt een hele mooie, marktconforme verloning, aangevuld met extra legale voordelen zoals ecocheques en onkostenvergoedingen. Je komt terecht in een jong, hechte en dynamisch team binnen een familiale onderneming waar je kan meewerken aan hele exclusieve montage projecten. Andere eigenschappen van de firma zijn het hoogtechnologische en vooruitstrevende aspect. Hiernaast kan je rekenen op een gedegen training on the job. De firma werkt in een 39 uren week, waardoor je 6 ADV - dagen hebt op jaarbasis. Normaal gezien is er collectief verlof binnen de firma en dit in de twee laatste weken van juli, de eerste week van augustus en tussen kerst- en nieuwjaar. Indien je echter wenst af te wijken van het zomerverlof, dan is dit zeker bespreekbaar. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar en gratis parking is voorzien door het bedrijf zelf.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.