Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 203

Volgende
Austin Bright

Modern & familiaal boekhoudkantoor - Senior Dossierbeheerder

Austin Bright | Herentals | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Een kleine maar gedigitaliseerde accountancy omgeving, zo kan dit boekhoudkantoor in Herentals in het kort worden omschreven. Om hun groeiende team te vervolledigen zoeken ze nu naar een nieuwe collega: als senior dossierbeheerder - boekhouder - accountant versterk je het team met jouw expertise en kennis.

Denk jij de juiste ervaring te hebben om in aanmerking te komen voor deze toffe job? Solliciteer vandaag nog met jouw CV en een van onze consultants neemt contact met jou op! We behandelen jouw zoektocht zeer confidentieel en helpen je met deze en andere vacatures vlot verder!

Modern & familiaal boekhoudkantoor - Senior Dossierbeheerder

DE JOB - Modern & familiaal boekhoudkantoor - Senior Dossierbeheerder Accountant

Jouw verantwoordelijkheid bestaat eruit een correcte verwerking te overzien van de klantendossiers.

 • Naast het nazicht over de voorbereidingen van andere collega's heb je zelf ook verschillende klantendossiers waarvoor je van A tot Z verantwoordelijk bent.
 • De afsluiting en het eindcontact liggen dus in jouw handen.
 • Ben je hier nog niet volledig klaar voor? Niet gevreesd! De zaakvoerder staat jou met raad en daad bij om je op dit niveau te krijgen.

HET PROFIEL - Modern & familiaal boekhoudkantoor - Senior Dossierbeheerder Accountant

 • Een 7 à 10-tal jaar ervaring binnen een boekhoud -of accountantskantoor. Deed je nu al 15, 20 jaar of meer ervaring op binnen de sector? Niet gevreesd, ook voor jou kunnen we ongetwijfeld een plekje vinden in dit verwelkomende kantoor!
 • Tijdens deze ervaring bleef je up-to-date van alle fiscale materie, idealiter via een IAB of BIBF stage.
 • Je hebt een rustig karakter en staat graag in contact met klanten en collega's. De toffe sfeer in dit boekhoudkantoor zorgt ervoor dat je je hier op lange termijn kunt engageren.

DE VOORDELEN - Modern & familiaal boekhoudkantoor - Senior Dossierbeheerder Accountant

Een mooi financieel aanbod wordt samengesteld op basis van jouw kennis en voorkeuren, zowel als zelfstandige als bediende. Hierbij hoort dan als werknemer ook een mooi pakket, bestaande uit de optie tot een firmawagen met tankkaart, onkostenvergoeding en maaltijdcheques...

Flexibel werken staat centraal in de werk-week van deze teamgenoten. Binnen de hoeveelheid werkuren die ze moeten draaien hebben ze de vrijheid om zelf hun planning te maken. Nooit nog zal je 's morgens te laat komen omdat je de kindjes moet afzetten of last hebben van sterke file.

·

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!

Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / digitaal / modern / familiaal / Herentals / Olen / Herenthout / Grobbendonk

Interesse?

Austin Bright
Flanders Austin Bright
02 808 33 55
Place de la Minoterie 10 1080 Brussel
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.