Terug naar zoekresultaten

MOBILE PAYROLL OFFICER

* Gent/Antwerpen/Leuven/Kortrijk
* Payroll
* Sociaal secretariaat

Via Hays Gent

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant is voor zijn klanten hét aanspreekpunt (one-stop-shop) voor alles wat met loon- en personeelsbeheer te maken heeft, ook buiten de wettelijke minimumverplichtingen, en zo slagen ze er samen in om het HR-beleid naar een hoger niveau te brengen.

MOBILE PAYROLL OFFICER

Functieomschrijving

Binnen het dynamische en multidisplinaire Mobile Team voor de large accounts is de Payroll Officer verantwoordelijk voor de kwaliteit van de payroll dienstverlening in diverse kantoren in periodes waar collega's Client Advisor Payroll afwezig zijn. Je wordt betrokken bij de onboarding van de nieuwe klanten én bij de migratie van bestaande klanten naar een nieuw verloningssysteem. Tijdens je vervangingsopdrachten, detecteer je mogelijke optimalisaties in de dossiers en breng je hiervan verslag uit aan je collega's. Je waakt er ook steeds over dat processen gerespecteerd worden en dat je collega's steeds correct geïnformeerd worden. Je geeft opleidingen in het kader van het opleidingstraject voor de nieuwe Client Advisor Payroll, voor wie je ook het peter/meterschap opneemt. En je biedt ondersteuning in de evolutie van meer ervaren collega's. Je blijft bij in de materie van het personeelsbeheer en in het totaalaanbod van producten om zo een optimale, rendabele en proactieve service te garanderen naar de klant.


Profiel

Hays is op zoek naar kandidaten met een aantal jaren ervaring binnen payroll en loonberekening, bij voorkeur in een sociaal secretariaat. Je beschikt over een stevige technische bagage en bent in staat om vormingstrajecten uit te denken en verder uit te rollen. Je zal je verplaatsen naar alle kantoren in Vlaanderen. Je kan vlot met MS Office werken.

Aanbod

Onze klant biedt een boeiende job met veel afwisseling en uitdaging en dit binnen een onderneming in volle expansie, met tal van ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingskansen. Je komt terecht in een werkomgeving waarin aandacht is voor een work/life balance.

Interesse in deze vacature ? Solliciteer dan asap !

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.