Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Gemeente Zwalm

Milieuambtenaar - Tijdelijke functie

Bij Gemeente Zwalm

Staat 2 dagen op Jobat.be

Gemeente Zwalm, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, breidt zijn team uit en is op zoek naar een milieuambtenaar (m/v/x):

Milieuambtenaar - Tijdelijke functie

Functieomschrijving

Als milieuambtenaar informeer en adviseer je burgers, bedrijven en gemeentelijke diensten. Je behandelt het milieuluik van omgevingsaanvragen en je ziet toe op de naleving van de regelgeving inzake het milieuhandhavingsdecreet. Je staat in voor de uitvoering van het gemeentelijke milieubeleid en je houdt toezicht op de werking van het containerpark.

Profiel

Niveau B1-B3 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

In bent in het bezit van ofwel een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs, dit in de richting van chemie, biologie of milieuzorg, milieumanagement, milieukunde of een richting die hiermee in de lijn ligt. Voor deze job wordt geen werkervaring gevraagd. 

Niveau B4-B5 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig en je hebt cursussen milieu gevolgd die je kan aantonen met het relevant diploma. Daarbovenop kun je 4 jaar relevante werkervaring voorleggen, waarvan minstens 2 jaar relevante beroepservaring inzake milieu.

Aanbod

Niveau B1-B3 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

De gemeente biedt je een voltijdse tijdelijke functie met verloning op B1-B3 niveau. Je ontvangt maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor het openbaar vervoer.

Niveau B4-B5 / Tijdelijke job tot 30.06.2019 / voltijds

De gemeente biedt je een voltijdse tijdelijke functie met verloning op B4-B5 niveau. Je ontvangt maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een vergoeding voor het openbaar vervoer.De uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature is 06/08/2018
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Milieu, Opleidingsadviseur' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.