Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 13

Volgende
Agentschap Zorg en Gezondheid

Milieu-epidemioloog

Agentschap Zorg en Gezondheid | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Het Agentschap Zorg & Gezondheid, afdeling preventie is op zoek naar een actiegerichte en enthousiaste milieu-epidemioloog.
Samen met andere artsen en milieukundigen maak je verschillende methodieken en theoretische kennis niet alleen praktisch toepasbaar, maar vertaal je ook complexe methodieken, zodat niet-specialisten ze begrijpen. Verder ondersteun je de realisatie van nieuwe risicoanalyse methodieken bij de verschillende themagroepen van milieugezondheidszorg. Je zorgt dat de medische milieukundige data efficiënt ingezet wordt binnen verschillende thema’s (binnenmilieu, klimaat, drinkwater,…).
 

Milieu-epidemioloog

Functieomschrijving

Ben jij een arts met een grondige kennis van epidemiologie & toxicologie die graag samenwerkt? Dan is deze job misschien iets voor jou!
 
Het Agentschap Zorg & Gezondheid, afdeling preventie is op zoek naar een actiegerichte en enthousiaste milieu-epidemioloog.
Samen met andere artsen en milieukundigen maak je verschillende methodieken en theoretische kennis niet alleen praktisch toepasbaar, maar vertaal je ook complexe methodieken, zodat niet-specialisten ze begrijpen. Verder ondersteun je de realisatie van nieuwe risicoanalyse methodieken bij de verschillende themagroepen van milieugezondheidszorg. Je zorgt dat de medische milieukundige data efficiënt ingezet wordt binnen verschillende thema’s (binnenmilieu, klimaat, drinkwater,…).
 
Je werkt mee met de ‘equipe binnenmilieu’. Zij linken gezondheidsklachten aan bepaalde milieubronnen in de binnenhuisomgeving van de patiënt.
 
Wil jij je graag vastbijten in deze uitdaging? Solliciteer dan nu!
 
Lees meer over de functie en het takenpakket in het selectiereglement.
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarde:
 
 1. Je hebt een masterdiploma in de geneeskunde.
 
Als je je diploma in het buitenland behaalde, moet je bij aanwerving een attest van de Vlaamse overheid kunnen voorleggen waaruit blijkt dat je diploma volledig gelijkwaardig verklaard is met het vereiste diploma. Je kunt dat aanvragen bij NARIC-Vlaanderen: http://naricvlaanderen.be/
 
Als je het vereiste diploma in een andere taal dan het Nederlands hebt behaald, moet je bij aanwerving aantonen dat je geslaagd bent voor een taalexamen “artikel 7” bij Selor (www.selor.be).
 
 

Aanbod

 • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van arts met bijhorende salarisschaal A121. Er wordt een arbeidsmarkttoelage voor artsen en arts-specialisten toegekend. Lees er meer over https://overheid.vlaanderen.be/BVR_Deel07-T2 (afdeling 20).
 
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
 
 
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge). 
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be
 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op 7 mei 2019.
 
Je stuurt het ingevulde sollicitatieformulier:
 • bij voorkeur via mail naar werkenvoor@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail of brief de vacaturetitel en het vacaturenummer.
 • of per post naar: Agentschap Overheidspersoneel - Selectiecentrum, Havenlaan 88 bus 42, 1000 Brussel
 
Behaalde je na 2002 je diploma in een Vlaamse onderwijsstelling en zit je diploma in de LED-databank? Dan moet je ons geen kopie van je diploma bezorgen. Zit je diploma niet in de LED-databank, bezorg ons dan een kopie van je diploma bij je sollicitatie.
 
Hoe kan je de LED-databank raadplegen?
Log met je elektronische identiteitskaart (eID) of token in op  http://leerenervaringsbewijzendatabank.be. Klik vervolgens op  ‘ga naar LED’ onder de rubriek LED voor sollicitanten.
 
Je kandidatuur wordt alleen in aanmerking genomen als:
 • je het sollicitatieformulier gebruikt
 • je een kopie van je diploma bezorgt (tenzij het in de LED-databank zit)
 • je je kandidatuur uiterlijk op 7 mei 2019 naar ons stuurt (de datum van de poststempel of de datum van de verzending van de mail geldt daarvoor als bewijs).
 
Sollicitatieformulieren moeten in het Nederlands ingevuld worden. Sollicitatieformulieren die niet in het Nederlands worden ingediend, zijn ongeldig en worden niet beoordeeld.
 
Je vindt het sollicitatieformulier bij deze vacature op www.werkenvoorvlaanderen.be
Als je geen pc hebt, kun je het sollicitatieformulier ook opvragen bij Kathy Tas, tel. 0492 15 18 43.
 
Als je bijkomende uitleg over de functie-inhoud wil, kun je contact opnemen met:
 
Bart, Bautmans
Teamverantwoordelijke Milieugezondheidszorg
Bart.Bautmans@zorg-en-gezondheid.be  
Tel. 02 553 35 56
 
Als je bijkomende uitleg over de selectieprocedure en deelnemingsvoorwaarden wil, kun je contact opnemen met:
 
Sidji, Serryn
selectieverantwoordelijke
sidji.serryn@vlaanderen.be
tel 0491 92 86 06
 
De Vlaamse overheid voorziet redelijke aanpassingen voor personen met een handicap tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan een selectie? Neem dan zo vroeg mogelijk in de procedure contact op met de selectieverantwoordelijke.
 
De Vlaamse overheid werkt elke dag aan een beter en mooier Vlaanderen. Wil jij daaraan meewerken? Solliciteer dan vandaag nog!
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques
 • Laptop
 • Internetvergoeding / Abonnement
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Parking
 • Opleiding
 • Thuiswerk

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Milieu, Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.