Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 8

Volgende
Colas Belgium

Milieu- en kwaliteitscoördinator (M/V)

Regio Wallonië - Brussel - Vlaanderen

Bij Colas Belgium

Staat 8 dagen op Jobat.be

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Milieu- en kwaliteitscoördinator (M/V)

Functieomschrijving

Als medewerker binnen de QSE-afdeling van Colas Belgium sta je enerzijds in voor het toepassen van onze politiek betreffende kwaliteit en milieu. Je coördineert de verschillende piloot– en satellietprojecten op onze nationale sites (Wallonië, Brussel, Vlaanderen), waarbij je betrokken bent voor de controleprocessen en de indicatoren hiervan. Je verzekert, onder meer, de opvolging en de ontwikkeling van de certificaten ISO9001 en ISO14001.

 

Anderzijds ben je het aanspreekpunt aangaande milieu op onze industriële sites gelegen te Wallonië (asfaltcentrales, steengroeves, ...). Je verzekert de opvolging rond milieuvergunningen, de bewustmaking rond milieu op de sites en het contact met de verschillende overheidsinstanties, alsook het naleven van zowel de wettelijke voorschriften en die van de groep Colas.

Profiel

Je beschikt over een universitair diploma milieu– en preventiemanagement of beschikt over een relevante ervaring (tussen 5 en 10 jaar). Je hebt kennis van de milieuwetgeving aangaande voor Wallonië en de ISO-referenties ISO14001:2015 en ISO9001:2015

 

Je kan zelfstandig werken en bent polyvalent, pragmatisch, nauwkeurig en proactief. Je werkt beknopt en bent analytisch van geest. Je beschikt over de capaciteit om zaken goed aan te voelen, te luisteren en te overtuigen. Je durft zaken voor te stellen en te innoveren binnen je functie. Je bent zeer goed Franstalig en kunt rekenen op een goede kennis Nederlands. Je bent flexibel en bereid om verplaatsingen te maken. Een werkervaring in onze sector is een pluspunt.

Aanbod

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Quality manager
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Sint-Agatha-Berchem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.