Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 37

Volgende

Middleware Developer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Middleware Developer

Functieomschrijving

Ons Middleware-team staat in voor het beheer van diverse en gevarieerde infrastructuurdiensten zoals de hosting van webapplicaties, publishing, messaging en brokering, archivering, …
Als ontwikkelaar voor het Middleware-team heb je de verantwoordelijkheid van A tot Z: je doet voorstellen, ontwikkelt en onderhoudt tools die toelaten om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren en je neemt ook concreet deel aan het verhogen van de voldoening van de TO&P-teams.
Je ziet erop toe dat middleware de "development best practices" (zoals het gebruik van GITS, ARTIFACTORY,…) en de regels en gebruiken van Smals correct toepast.
Je industrialiseert het beheer van onze infrastructuur door applicaties te ontwikkelen die de uitvoering van dagelijkse taken (implementatie, configuratie, monitoring, …) en de controle hiervan optimaliseren.
Je zal eveneens instaan voor het onderhoud en de evolutie van bestaande tools (vb.: i-Deploy).

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma en bent een gepassioneerd en autonoom ontwikkelaar die interesse toont in de informatica-industrialisering.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je wil je kennis als ontwikkelaar gebruiken om de door het Middleware-team geleverde diensten te laten evolueren.
Jouw expertise in JAVA is wat we zoeken. Kennis van de programmeertalen Perl, Puppet en Python wordt eveneens gewaardeerd.
Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief te nemen om kwalitatieve oplossingen aan te bieden.
Je bent resultaatgericht, houdt van teamwork en streeft naar een constante verbetering van de dienstverlening.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.