Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 12

Volgende

MICROSOFT SQL DEVELOPER

Ter uitbreiding zoeken we een ervaren Microsoft SQL developer. Als Microsoft SQL developer help je mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties.

Via Natch

Staat 26 dagen op Jobat.be

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie gericht op e-commerce? Natch is een B2B e-business partner gevestigd in een gloednieuw domein in de Gentse buitenrand. Ze bouwen aan e-commerce toepassingen, mobiele enterprise apps en gepersonaliseerde klantportalen op maat van B2B-bedrijven. Het team bestaat reeds uit vijf ervaren SQL experten. Ter uitbreiding zoeken we een zesde SQL developer.

MICROSOFT SQL DEVELOPER

Functieomschrijving

* Regio Gent
* Kennis Transact-SQL
* Senior profiel

Als Microsoft SQL developer help je mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties. Ook sta je in voor de ontwikkeling van synchro's tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je het framework gebruikt dat door het bedrijf ontwikkeld is. Verder ben je verantwoordelijk voor het design van databases waarbij security en performantie essentieel zijn. Bijkomend beheer je SQL-servers (zowel van klanten als intern), help je mee aan het proactief beheer van SQL-servers en werk je ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties. Deze wijzigingen communiceer je aan de verantwoordelijke projectmanager. Tot slot help je mee aan functionele en technische analyses en ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren.Profiel

We zoeken iemand met minimum een bachelor IT (A1), met de voorkeur voor een Master. Je hebt minstens 5 jaar ervaring hierin en bij voorkeur beschik je over enkele Microsoft certificaten. Uiteraard heb je een uitstekende kennis van Microsoft SQL Server en een sterke kennis van Transact-SQL. Kennis van SSIS, Reporting services, service broker en .Net zijn extra troeven. Daarnaast heb je een sterk analytisch denkvermogen, kan je gestructureerd en zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig. Voor deze functie werk je nauw samen met je team, collegialiteit is daarom ook belangrijk kenmerk.

Aanbod

Natch is een matuur en ambitieus bedrijf gevestigd in een groene en ongetwijfeld mooie omgeving. Je zal deel uitmaken van een gemotiveerd en ervaring team in e-business. Ook niet oninteressant is dat ze investeren in een flexibele werkomgeving. Zo is er flexibiliteit m.b.t. je uren en de werkplek. Er word je een functie aangeboden in een groeiende organisatie met korte communicatielijnen. Je krijgt verloningspakket met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, smartphone en notebook én ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer inlichtingen of solliciteren voor deze job als Senior Microsoft SQL Developer? Neem dan contact op met Laura-Emirode Rasemont van HAYS IT op het nummer 0470/19.40.07. of solliciteer online.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.