Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 34

Volgende

Messenslijper DAG

443565171

AGO Jobs & HR | Wielsbeke | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Messenslijper DAG

Functieomschrijving

Als messenslijper zorg je ervoor dat onze productielijnen optimaal kunnen werken dankzij perfect onderhouden messenblokken. - Je inspecteert periodiek de snijmachines om na te gaan of de messenblokken en messentrommels goed werken. - Je registreert nauwkeurig het gebruik en onderhoud van de messenblokken. - Je demonteert de snijmachines zodat beschadigde onderdelen hersteld of vervangen kunnen worden. - Je slijpt de messen en voert ook een preventief onderhoud uit (smeren) van de verschillende snijmachines. - Je zorgt voor een perfect stockbeheer, zowel naar administratie hiervan, als naar bijbestellen van nodige messen.

Profiel

De functie als messenslijper vereist niet meteen een bepaalde opleiding of ervaring, we verwachen een heel hoge graad van nauwkeurigheid en precisie en een heel sterk veiligheidsbewustzijn. Daarenboven is voor deze functie technische affiniteit vereist.
We voorzien een interne opleiding.

Aanbod

We bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Aangename werksfeer en een competitieve verloning en extralegale voordelen, daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen. Na een geslaagde interim periode kans op vast.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Ooigem
Wielsbeeksestraat 2
8710 Ooigem
Tel.: 056 66 37 31
Email: ooigem@ago.jobs
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mecanicien (brom-)fietsen en tuinmachines' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.