Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 14

Volgende

MES/WMS Specialist

442854497

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 33 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

MES/WMS Specialist

Functieomschrijving

Een sterk groeiend productiebedrijf kijkt uit naar een extra analytische master. Je komt terecht in een team van vijf personen dat de overgang naar een nieuw MES/WMS-systeem binnen de groep behartigt. Hierbij zal je jou verdiepen in huidig MES/WMS-systeem en vallen de analyse en realisatie ervan ook onder de noemer van jouw functie. De overgang van het oude naar het nieuwe systeem wordt door jou geleid, waardoor er een opportuniteit is om door te groeien tot leider van dit team.

Profiel

Zowel kandidaten met een masterdiploma komen in aanmerking, maar ook deelnemers die al een ervaring hebben opgebouwd worden gelijkwaardig geacht. Een vereiste kennis inzake IT-systemen in logistieke of productiesystemen is een pluspunt. Daarnaast ben je in staat jou zonder problemen uit te drukken in het Engels en Frans. Tevens beschik je over een grote verantwoordelijkheidszin en zie je dan ook de opportuniteit om de responsabiliteit van het MES/WMS-team op jou te nemen. Tot slot ben je bereid om enkele keren per maand te reizen voor deze internationale speler.

Aanbod

Dit internationaal bedrijf met familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een innovatieve, vooruitstrevende omgeving waar nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden. Het is niet enkel noodzakelijk om zelfstandig te kunnen werken, maar ook de bekwaamheid om te werken in team is van groot belang. Een goed begeleide inwerkingsperiode zorgt ervoor dat je jezelf kan ontplooien, zo is er ook de opportuniteit om door te groeien. Tevens is er ruimte voor een flexibele arbeidsregeling en geeft dit bedrijf jou de opportuniteit om zelf een pakket aan extralegale voordelen samen te stellen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.