Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 5

Volgende

Merchandiser (M/V)

461594259

AGO Jobs & HR | Leuven | Interim, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Merchandiser (M/V)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de omgeving van Leuven zijn we op zoek naar meerdere merchandisers. In deze functie kijken we uit naar personen om enerzijds rekken om te bouwen in doe-het-zelf-zaken en om anderzijds robotmaaiers te installeren bij particulieren thuis. Je kan zelf kiezen of je in de doe-het-zelf-zaken dan wel thuis werkt, of beide.

Profiel

Het is niet vereist een technisch diploma te bezitten, maar de persoon in kwestie moet wel handig zijn en kan sowieso goed klussen op zichzelf. Indien je een BA4 of BA5 elektriciteit of een attest voor hoogtewerker hebt, is dat zeker een meerwaarde. Daarnaast is het bezit van een rijbewijs B een must; een eigen wagen daarentegen is een pluspunt, maar is geen verplichting. Indien je geen eigen wagen ter beschikking hebt, moet je wel ouder zijn dan 21 jaar en ben je al meer dan 2 jaar in het bezit van jouw rijbewijs. Ook ben je als taalvaardig persoon in staat om je uit te drukken in zowel het Nederlands als het Frans. Zowel zelfstandig als in teamverband kan je gunstige resultaten leveren, want je zal steeds per 2 werken.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een familiaal bedrijf waar dynamiek centraal staat; of je nu jarenlange ervaring hebt of een schoolverlater bent, iedereen is er welkom. Je werkt in een omgeving waar een groot team gevoel heerst en er plaats is voor flexibiliteit. Verder zoekt het bedrijf werknemers van over heel België, het is dan ook mogelijk om te werken in en rond de regio waar je woont. Daarnaast voorziet het bedrijf een marktconforme verloning in combinatie met eco-cheques, eindejaarspremie, premie koopkracht etc. Afhankelijk van jouw voorkeur is het mogelijk om te opteren voor een parttime of een fulltime functie. In het begin wordt met dagcontracten gewerkt omdat de job afhankelijk is van de planning van de klant. Op termijn is het echter zeker mogelijk om een vast contract te krijgen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@a
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur staalbouw' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.