Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 28

Volgende

Meng & Maal Medewerker

471827559

AGO Jobs & HR | Temse | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meng & Maal Medewerker

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te Temse zijn wij op zoek naar een Meng & Maal Medewerker. Je staat in voor het mengen van de juiste grondstoffen op basis van de werkopdrachten voor de productie. Je scant de afgewerkte grondstoffen nauwkeurig en volgens de regels. Je zorgt ervoor dat de productie steeds voldoende voorzien is van de nodige grondstoffen. Je voorziet dat de recuperatie van schrap regelmatig wordt verwerkt. Je werkt volgens het FIFO-systeem. Je staat in voor het nazicht van grondstoffilters, de opstart en het onderhoud van de meng- en maalmachines. Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van grondstofpaletten en masterbatchen. Je draagt zorg voor de grondstofcontainers en maakt dat deze regelmatig worden gereinigd en gewassen.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een achtergrond in grondstoffen en hebt een soortgelijke functie in het verleden reeds uitgevoerd. Je bent vertrouwd met een bedrijfsomgeving waar kwaliteit de rode draad is. Je hebt een vorkheftruck brevet of hebt interesse om dit op termijn te behalen. Je werkt doelgericht en efficiënt. Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken.

Aanbod

Wij bieden jou een unieke kans om jezelf te ontplooien in een hoogtechnologische, creatieve omgeving en in een cultuur die stimuleert, ondersteunt en motiveert. Wij bieden jou een aantrekkelijk loon aan met een leuke werksfeer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Sint-Niklaas
Parklaan 22/24
9100 Sint-Niklaas
Tel.: 03 777 06 43
Email: Sint-Niklaas
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.