Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 23

Volgende

Meewerkend voorman (daguren) - regio Eeklo

439858635

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meewerkend voorman (daguren) - regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant, een staalverwerkingsbedrijf regio Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een meewerkend voorman. Het doel van de functie is om samen met je collega monteurs de werken op een werf tot een goed einde te brengen. Meer concreet houdt jouw takenpakket het volgende in: - Je coördineert collega monteurs maar je maakt je zelf ook actief deel uit van dit team. Je zal in verschillende teams terechtkomen van 2 tot 30 personen, afhankelijk van de werf en project. Sommige projecten duren 1 week, andere lopen op tot enkele maanden. - Je zorgt ervoor dat de vooropgestelde doelen worden behaald door je collega's te stimuleren en ondersteunen. - Je rapporteert de vooruitgang van de werkzaamheden aan de projectleiders. - Samen met jouw team sta je in voor het samenstellen, herstellen en onderhouden van mechanische installaties, transportbanden en staalconstructies.

Profiel

We zijn voor de invulling van deze functie specifiek op zoek naar iemand met een diploma in een technische richting (bij voorkeur (elektro)mechanica). Daarnaast heb je ook al enkele jaren ervaring opgebouwd in een gelijkaardige functie.
Je kan goed technische tekeningen lezen en omzetten in de praktijk. Tot slot bezit je leidinggevende en communicatieve skills, zodat je collega's op een vlotte manier kan aansturen en motiveren.

Aanbod

De firma biedt je een marktconform loon met o.a. maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.
Je vertrekt elke dag om 6u vanop de site naar de werf, waar je 8 uren ter plaatse werkt. Op het einde van je dag keer je terug naar de site en van daaruit naar huis. De verplaatsing van en naar de werf wordt vergoed als mobiliteit.
Je werkt in een 39u20-week onder een 38 uren stelsel. Dit wil zeggen dat je 8 extra dagen verlof opbouwt! De extra uren worden onmiddellijk uitbetaald en niet bij opname van het verlof.

Interesse? Mail dan snel je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen vervolgens contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.