Terug naar zoekresultaten

Meewerkend teamleader met technische affiniteit - Gentse Kanaalzone

410894646

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Meewerkend teamleader met technische affiniteit - Gentse Kanaalzone

Functieomschrijving

AGO Technics voor een firma gelegen in de Gentse Kanaalzone op zoek naar een meewerkend teamleader. De firma zelf is actief in de transportsector en voert hiernaast onderhoud/ herstellingen uit aan trailers. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - dankzij je technische bagage, ben je in staat om vlot een planning op te maken hierbij bekijk je de binnen gekomen orders en bepaald je welke collega welke taak zal uitvoeren nadat je het werk hebt gecoördineerd, ga je ook de kwaliteit van het afgeleverde werk gaan controleren - na het uitvoeren van een eindcontrole, voer je een aantal zaken in een database in deze gegevens zijn belangrijk voor de opmaak van de facturen naar de klanten toe - als meewerkend teamleader heb je ook een aantal administratieve personeelstaken zo sta je in voor het opstellen van de verlofplanning, het inplannen van evaluatiegesprekken, het screenen van nieuwe kandidaten...

Profiel

Als meewerkend teamleader ben je verantwoordelijk voor de trailer herstellers, deze personen zijn binnen de firma aan de slag als lassers/ monteurs/ mecaniciens. Naast een technische affiniteit over dit domein binnen de techniek, is het ook van belang om een leidinggevend ervaring te kunnen voorleggen. Binnen de firma werken de trailer herstellers ofwel in 2 ploegen (vroege/ late) van maandag tem vrijdag, ofwel in een dagdienst (8u-16u) van dinsdag tem zaterdag. Per shift werken er ongeveer een 6-7 tal trailer herstellers. Doel is om een ploeg onder je hoede te nemen, de shift die daarmee overeenstemt, kan intern worden afgestemd.

Aanbod

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, waarbij je je technische kennis kan combineren met leidinggeven? Of ben je heden aan de slag als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving? Neem dan snel contact op met AGO Technics op het nummer 09/374.61.33 of per mail gent.technics@ago.jobs Je krijgt een marktconform salaris, met een aantal extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques ter waarde van 7 euro per gewerkte dag. Hiernaast is de firma er ook voor gekend, dat er wordt geïnvesteerd in het personeel. Collega's die zich verder willen verdiepen in een technisch domein, krijgen de kans om opleiding te volgen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.